Hyppää pääsisältöön

Uusi Nälkäpeli-elokuva suomalaisten katsottavaksi kaksi päivää ennen Yhdysvaltoja

Suomalaiset näkevät Nälkäpeli - Vihan liekit -elokuvan ensimmäisinä maailmassa.

Nälkäpeli // Kuva: Finnkino

Nälkäpeli – Vihan liekit -elokuva saapuu suomalaisille nähtäväksi ensimmäisenä maailmassa eli kaksi päivää ennen Yhdysvaltojen ensi-iltaa. Elokuva saa Suomessa julkisen ensiesityksen laajasti Suomen elokuvateattereissa keskiviikkona 20. marraskuuta kello 00.02. Muut pohjoismaat seuraavat Suomea. Yhdysvaltojen ensi-ilta on vasta kaksi päivää myöhemmin.

Nälkäpeli – Vihan liekit -elokuvan ennakkolipunmyynti alkaa perjantaina 11. lokakuuta useissa kaupungeissa ympäri Suomen.

Nälkäpeli – Vihan liekit, on jatkoa sarjan ensimmäiselle menestyselokuvalle Nälkäpeli. Nälkäpeli-elokuvan näki Suomessa lähes 200 000 katsojaa elokuvateattereissa. Elokuva oli suuri menestys ympäri maailmaa.