Hyppää pääsisältöön

Sonata Arctican laulaja Vikille ja Tonille: Kemi ja Pariisi ovat vähän samanlaisia

YleX Jatkot sai hyviä vinkkejä Sonata Arctican Tony Kakolta. Kemistä kohteen löytäminen on kuin Pariisia seuloisi!

Toni ja Viki tänään livenä Perämeren helmessä!

YleX Jatkojen puumantain lähetys tulee tänään 10. lokakuuta suorana Perämeren helmestä eli Kemistä. Jatkojen juontajat Viki ja Toni haastattelivat Kemin visiittiinsä liittyen Sonata Arctican laulaja Tony Kakkoa ja kysyivät mihin kaupungissa kannattaisi mennä.

- Vähän on nyt samanlainen tilanne kuin se, että asuu Pariisissa, niin ei osaa suositella mitään muuta kuin sen Eiffel-tornin. Onhan siellä nyt nähtävää vaikka kuinka paljon, Kakko nauraa.

Laulaja miettii tovin, koska syksy saattaa olla ajankohtana vähän haasteellinen. Melkein 30 vuotta Kemissä asunut Kakko löytää lopulta kohteita Tonille ja Vikille.

- No, Meripuisto keskustassa on varmaan nätimmänpuoleisia paikkoja. Siinä on se satama ja siellä on tapahtunut paljon kauniita asioita. Kannattaa käydä siellä ravintolassa syömässä, koska ruokapuoltahan pitää hoitaa Kemissä myös.

Myös kaupungin keskustan palkittu kävelykatu saa Sonata Arctican jäseneltä äänen. Ennen kaikkea hän toivoo YleX-kaksikon tutustuvan paikallisiin ihmisiin. Senhän ei pitäisi olla ongelma, kun toinen on kotoisin kaupungista.

Tony Kakko sanoo joskus kaukomailla kiertäessään ikävöivänsä luontoa, johon Kemistä on lyhyt matka. Metallilaulaja asuukin nykyään maalla, Keminmaalla!

Lähteet: YleX Jatkot