Hyppää pääsisältöön

Spektin videolla taas julkkiksia – mukana myös kohu-uutisankkuri

Spektin Diktaattorimies-albumin neljäs single ja musiikkivideo Vinkkii DJ:lle julkaistiin tänään 11. lokakuuta. Spektin albumi Diktaattorimies puolestaan julkaistaan 18. lokakuuta.

Spekti/YleX Aamu // Kuva: Alma Hätönen

Spektin Vinkkii DJ'lle-videolla nähdään hauskoissa cameorooleissa muun muassa Kiira Korpi, JS16, Darude, Elastinen ja HeavyWeight DJ's. Biisin tausta on kovassa nosteessa olevan HeavyWeight DJ'sin käsialaa.

- Spekti luonnehtii kappalettaan humoristiseksi kuvaukseksi huonoa musiikkia soittavasta DJ:stä. Kukaan tuskin tykkää huonosta musiikista, mutta se mikä on kenenkin mielestä hyvää tai huonoa on tietysti aina henkilökohtainen näkemys, Spekti summaa.

Diktaattorimies-albumilla vierailee muun muassa vuosia hiljaiseloa pitänyt Trilogia, Cheek, Elastinen, Setä Tamu sekä muita artisteja, joiden kanssa Spekti on halunnut tehdä yhteistyötä. Albumin tuotannosta on vastannut Kapasiteettiyksiköstä tuttu Tasis.

- Olen ollut itse kaikkien videoiden suunnittelussa ja teossa vahvasti mukana ja olen erittäin tyytyväinen jokaiseen. Hauskinta oli, kun huomasin, että suomalais-saksalainen nettimiljonääri Kim Dotcom löysi Teen Mitä Haluun -videon ja hehkutti sitä, kertoo Spekti.

Spektin tähdittämät musiikkivideot ovat keränneet yhteensä yli 11,5 miljoonaa katselukertaa Rähinä Recordsin Youtube-kanavalla. Vuonna 2010 julkaistu Mogausmehuu-sinkku oli päänavaus Spektin tulevalle albumille, jota artisti on työstänyt viimeisen kahden vuoden ajan tiiviisti. Albumin tuotanto pääsi kunnolla vauhtiin, kun Spekti jätti päivätyönsä sijoitusjohtajana Nordea Investment Managementissä joulukuussa 2012.

Lähteet: Rähinä