Hyppää pääsisältöön

Motörheadin rumpalilta erityinen kiitoslahja suomalaiselle pinup-mallille

Pinup-malli ja tatuoija Sini Tarkkinen sai Motörheadin rumpalilta Mikkey Deeltä erityisen lahjan kiitokseksi spontaanisti järjestetyistä mainoskuvauksista.

sini-t-1.jpg

Motörhead-yhtyeen kunniaksi on Motörheadphönes-kuulokemallisto. Pinup-malli ja HelsINK-televisiosarjastakin tunnettu tatuoija Sini Tarkkinen sai Motörheadphöneseja Suomeen tuovalta Juha Liimatalta hiljattain lahjaksi omat kuulokkeet sekä t-paidan.

Sini Tarkkinen kertoo YleX:lle olevansa sellainen persoona, että saatuaan jotain ilmaiseksi, hänen on aina tehtävä jotain vastineeksi. Hän päättikin ottaa ystäviinsä yhteyttä ja pian luvassa olivatkin kokonaiset mainoskuvaukset – täysin omarahoitteisesti ja huvin vuoksi.

- Halusimme tehdä sen vain hauskanpidon kannalta ja siksi, että Motörhead on niin hemmetin kova bändi. Kukaan ei odottanut, että siitä hyötyisi mitenkään. Ajateltiin, että jokainen tekee oman työnäytteensä, Tarkkinen selittää.

Kuvauksista syntyneitä julisteita Tarkkinen vei mukanaan Lontoon tatuointimessuille.

- Messujen järjestäjäpariskunta kertoi tuntevansa Lemmyn (Kilmisterin) hyvin ja he halusivat saada huomiota kuulokkeille, jotka eivät vielä Englannissakaan ole kovin isosti esillä, Tarkkinen kertoo.

Messujen myötä viesti Suomessa järjestytyistä Motörheadphönes-kuvauksista kantautui myös bändin korviin. Perjantaina 11. lokakuuta Sini avasi oman Pinup Tattoo -tatuointiliikkeensä, jonka avajaisissa hänelle tuotiin melkoinen yllätys: hän sai erityisen lahjan Motörheadin ruotsalaiselta rumpalilta Mikkey Deeltä, joka komeilee nyt Tarkkisen liikkeen seinällä.

- Juha Liimatta antoi minulle liikkeen avajaisissa Mikkey Deen signeeraaman tilaustyönä tehdyn kitaran! Niitä on ainoastaan sata kappaletta maailmassa ja sain sen Mikkey Deeltä minulle osoitettuna tyylillä "kiitos valokuvista". Bändi oli niin otettu siitä, että jotkut viitsivät nähdä niin paljon vaivaa vain huvin vuoksi, Tarkkinen kertoo innoissaan.

Nyt Porvoossa napatut kuvat ja videot Motörheadphones-kuulokkeista lähtevät maailmanlaajuiseen levitykseen. Sini Tarkkinen painottaa YleX:n haastattelussa, ettei voi ottaa kunniaa projektista, joka tehtiin tiimityöllä!

- Kiitos kuuluu kuvaus tiimille eli: Tomi Rehellille, Tapani Moisalalle, Peik Mattheiszenille, Sami Ukkoselle ja tietty ihanalle Domino De La Roguelle ja Tia Karlssonille sekä meikeistä vastanneelle Camilla Pönkälle.

sini-t-3.jpg
sini-t-1.jpg
sini-t-2.jpg

Lähteet: YleX