Hyppää pääsisältöön

Charlie Hunnam vetäytyi Fifty Shades of Grey -leffasta

Kohukirjaan perustuvan elokuvan päätähdeksi valittu Charlie Hunnam on vetäytynyt yllättäen roolista.

Charlie Hunnam Fifty Shades of Greyn pääosaan // Kuva: Paul Buck/EPA

Charlie Hunnamia ei nähdäkään Fifty Shades of Grey -elokuvan päätähtenä. Näyttelijäkomistus on vetätynyt roolista vedoten velvollisuuksiinsa Sons Of Anarchy -sarjassa.

- Elokuvan tekijät ja Charlie Hunnam ovat yhteisymmärryksessä sopineet, että päärooliin etsitään toinen näyttelijä. Hunnamin velvollisuudet televisiosarjassa, eivät anna riittävästi aikaa Christian Greyn -rooliin valmistautumiseen, elokuva-yhtiö Universalin tiedotteessa kerrotaan.

Hunnam oli saanut roolivalintaansa tukea muun muassa Brad Pittiltä sekä Sons Of Anarchy -sarjan kollegoiltaan. Hunnam oli saanut osakseen myös paljon kritiikkiä, sillä kaikki Fifty Shades Of Grey -kirjasarjan Fifty Shades of Grey -fanit vaativat näyttelijöiden vaihtoa: Vetoomus kerännyt yli 17 000 nimeä.

Lähteet: Digital Spy