Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa pääkuva

Grannies Smoking Pipes

Hip hop- yhtye Grannies Smoking Pipes rikkoo genrerajoja ja sekoittaa soittoonsa mm. funkia ja reggaeta! Hyväntuuliselle riimittelylle antavat potkua saksofonit, koskettimet, bassokitara ja rummut.

Grannies Smoking Pipes // Kuva: YleX Kellari

Kotipaikkakunta: Jyväskylä

Musiikkityyli: Rap, Hip Hop

Perustamisvuosi: 2011

Kokoonpano: Juho "John Nuutti" Nuutinen - räpit. Pekka "MC PekkaEno" Asikainen - räpit. Lasse "Leipuri-Lasse" Asu - saksofonit, koskettimet. Ilkka "Putteri" Kleemola - bassokitara, baritonitorvi. Henrik "Tanskan Hugh Grant" Meyer - rummut.

YleX kommentoi

Tykkäämme:

Ruuasta räppääminen toimii aina. Hyväntuulinen retkue heittää läppää leppoisista läskeistä ja torvet soivat. Yhteinen into tarttuu kuulijaan, räpit hymyilyttävät ja tekemisen meininki kuuluu. Bändin nimi jää mieleen ja herättää myös asiaankuuluvaa hilpeyttä.

Vielä odotamme:

Soundin viimeistely toisi koko paketin kasaan, potentiaalia on Jätkäjätkät-tyyliseen musiikilliseen iloitteluun, mutta karheimpia kulmia voisi vielä hioa. Kaikkea särmää ei tosin kannata puunata, sillä juuri se tietty rosoisuus tekee näistä kavereista mukavan oloisia.

Kristallipallo:

Bändi on jo päässyt Jurassic Rockin lavalle esiintymään, voisiko seuraava etappi olla vaikka letkeässä Ilosaarirockissa? Varmaa on se, että tämä poppoo levittää hyvää fiilistä ympärilleen missä tahansa esiintyykään.