Hyppää pääsisältöön

Kauniin pelottava rakkauslaulu syksyn pimeyteen

Beastmilkin Love in a Cold World soi Uuden musiikin iltavuoron Juhani Kenttämaan Viikon tehona! Kuuntele näyte:

Beastmilk // Kuva: https://www.facebook.com/Beastmilk

Halloweenin odotukseen uutta intoa tuo kotimainen nousukas, joka soi kuin The Cure raskaassa, mutta piristävässä lääkityksessä!

Tuore helsinkiläisnelikko Beastmilk kuvailee musiikkiaan apokalyptiseksi post punkiksi. Sen jalanjäljissä kuuluu Glenn Danzigin aikainen The Misfits, Joy Division sekä vanha Killing Joke. Beastmilk on kuplinut Suomen tummanpuhuvan rock-skenen pinnan alla jo muutaman vuoden vilahdellen mm. Tulevaisuuden Tusina -äänestysten yhteydessä.

Beastmilk hurmasi Convergen kitaristina sekä mm. Kvelertakin albumien työstäjänä tunnetun Kurt Balloun, joka kutsui kvatrtetin ensimmäisenä suomalaisbändinä kotistudiolleen äänityksiin. Näiden sessioiden lopputuloksena syntyi debyyttialbumi Climax, joka julkaistaan marraskuun lopussa.

Albumin ykkösreferenssi, Love in a Cold World on vaanivan intensiivinen kappale, joka kasvaa hengästyttävästi kuin takaa-ajon uhrin askeleet yöllisessä metsässä. Kompurointiin kappale ei kuitenkaan sorru, vaan pelottavan ujelluksen saattelemana tämä halloween-tarina saa onnellisen päätöksen. Vai saako sittenkään?

Kuuntele biisi kokonaisuudessaan arkipäivisin n. klo 17.50 sekä 18.50, ja kommentoi alle, shoutboxiin tai tekstiviestillä 17176 (0,40€).