Hyppää pääsisältöön

DJ Diplo Helsinkiin marraskuussa

Klubimusiikin huippunimiin lukeutuva DJ Diplo saapuu keikalle Suomeen marraskuussa.

Diplo

Vastikään uuden Revolution-EP:n julkaissut Diplo esiintyy Helsingin The Circuksessa keskiviikkona 13. marraskuuta. Keikan lipunmyynti käynnistyy perjantaina 18. lokakuuta Lippupalvelussa.

Diplo eli Etelä-Floridassa nuoruutensa viettänyt Wesley Pentz nousi maineeseen jo omaperäisellä debyyttilevyllään Florida vuonna 2004, jonka myötä Diplo päätyi tekemään yhteistyötä brittiläis-srilankalaisen M.I.A.:n kanssa tämän debyyttialbumille Arular. Megahitiksi kasvanut Paper Planes toi Diplolle Grammy-ehdokkuuden ja nosti hänen nimensä suuren yleisön huulille.

Sittemmin Pentz on tuottanut ja remiksannut lukuisia huippuartisteja, esimerkiksi Missy Elliotia, Britney Spearsia, Beyoncéa, Usheria, Beckiä ja Radioheadia.

Diplo tunnetaan ennakkoluulottomana musiikintekijänä, jonka käsissä electronica, hip hop, dubstep, Miami Bass ja 80-luvun pop yhdistyvät raja-aidat kaatavaksi kollasiksi. Hänet on rankattu korkealle erilaisissa äänestyksissä vuosien varrella ja valittu jo vuonna 2005 Spin-lehdessä Vuoden DJ:ksi. Diplo pyörittää omaa Mad Decent -levymerkkiään ja on vahvasti mukana hyväntekeväisyysjärjestö Heaps Decentin toiminnassa. Elokuvantekoa ja musiikkia opiskellut Wesley Pentz on kunnostautunut myös elokuva-alalla ja tehnyt esimerkiksi dokumenttielokuvan Favelas on Blast, joka tutkiskeli Rio de Janeiron faveloiden musiikkipiirejä.

Lähteet: Live Nation