Hyppää pääsisältöön

Robin Nenäpäivä-kokemuksesta: Miten asiat voivat olla niin huonosti?

Suomalaispoppari Robinin Nenäpäiväsinkun video kuvattiin Afrikassa. Nuori mies pitää reissua silmiä avaavana kokemuksena. Katso video!

Robin

Robin on yksi tämän vuoden Nenäpäivän Hyvän Tekijöistä ja hän on juuri julkaissut päivään liittyvän uuden sinkun nimeltä Erilaiset. Robin kertoo, että uuden sinkun ovat tehneet biisileirillä Jonas Olson ja Risto Asikainen.

- Se on tosi taiteellinen biisi, enkä aluksi ollut varma, miten se sopii mun tyyliin, Robin kertoo YleX:lle.

Teinipoppari tykästyi biisiin pikkuhiljaa.

- Sit, kun sitä tehtiin ja hiottiin sanoituksia, niin se alkoi koko ajan paranemaan. Se jotenkin paranee useamman kuuntelukerran jälkeen.

Soundimaailmaltaan kappale on tuttua Robinia.

- Se on ehkä rankempi ja siinä on tosi jämäkät soundit. Mun mielestä se on vaan hyvä biisi. Ei se varmaan mitenkään erilainen ole kuin mun muut biisit. Ehkä sanoituksellisesti.

Osana Nenäpäivä-kampanjaa, Robin vietiin Afrikkaan, Burundiin, katsomaan toisenlaista elämää. Poppari kutsuu reissua opettavaiseksi.

- Se oli aika silmiä avaava reissu. Siinä oppi tietämään vähän paremmin, missä mennään. Kuitenkin samalla pallolla eletään, niin on outoa, miten erilaiset olot voivat olla.

Reissu on saanut pohtimaan joitain asioita.

- Miten asiat voivat olla niin huonosti? Niillä ihmisillä ei ollut siellä oikeastaan mitään. Siksi halusin lähteä tähän Nenäpäivä-juttuun mukaan. Haluan auttaa ihmisiä, jotka tarvitsevat apua.

Robinin Erilaiset-sinkun tuotto menee kokonaisuudessaan Nenäpäivä-keräykseen. Ostamalla Nenäpäivä-sinkun lahjoitat esimerkiksi neljä hedelmäpuun taimea burundilaisperheelle. Sinkku maksaa 1,99 euroa ja sitä voi ostaa vain Citymarketeista ja Anttiloista.

Lue myös:

Vaikuta YleX:n Nenäradioon: Äänestä juontajaparit!

One Direction versioi Blondien klassikkoa