Hyppää pääsisältöön

Katso YleX:n Matti Airaksinen tähdittämän tv-ohjelman avausjakso

Retrolissun ysärit alkaa maanantaina Yle Teemalla. Yle Areenasta voi kuitenkin jo nyt katsoa avausjakson ennakkoon.

Matti Airaksinen Retrolissun ysärit tv-sarjassa // Kuva: Yle Teema

YleX:n Parasta ennen! -ohjelmaa luotsaava Matti Airaksinen nähdään Yle Teemalla maanantaina 21.10.2013 alkavassa Retrolissun ysärit tv-sarjassa. Ysäriguru esittelee sarjassa yhden aikakaudelta tutun musavideon per jakso.

Ohjelman jo nyt Yle Areenassa nähtävässä ensimmäisessä jaksossa käsitellään Girl Poweria aina Madonnasta Spice Girlseihin ja Nylon Beatiin. Matti Airaksisen musavideovalinta onkin Spice Girlsien legendaarinen Wannabe-hitti!

Katso jakso:

Retrolissun ysärit on ohjelma 1990-luvun parhaista paloista, hetkistä joissa lama-aika vaihtuu laatuun. Jokaisessa jaksossa Matti "parasta ennen" Airaksinen valitsee ysärin aarteista teemaan sopivan musavideon. Ohjelman juontaa pettämättömällä tyylitajullaan muotibloggarit haastava Retrolissu. Tutustu sarjaan Retrolissun ysärit -ohjelmasivuilla

Lue lisää: YleX:n Matti Airaksisen ysärivalinnat valtaavat television

Lähteet: Yle Teema