Hyppää pääsisältöön

Lähes 14 000 uutta mahdollisuutta nuorille

Nuorille nyt! -infografiikka
Nuorille nyt! -infografiikka Kuva: Yle nuorille nyt! -kampanja

Nuorille. Nyt! -kampanjassa on annettu viime viikolla 225 uutta kesätyöpaikkalupausta ensi kesäksi.

Kaikkiaan on uusia työ-, kesätyö- ja harjoittelupaikkoja on kertynyt tähän mennessä 13 590.

Neuvonta-ja ohjauspalvelu Suunta auttoi kuluneella viikolla 50 nuorta. Kokonaisuudessaan Suunnan kautta on autettu nyt 350 nuorta työ- tai opiskelupaikan saamisessa sekä neuvottu eteenpäin esimerkiksi mielenterveyspalvelujen pariin.

Nuorille. Nyt! -kampanjassa mukana oleva Nuorten duuni-info vastaa nuorten työelämäkysymyksiin 1. marraskuuta saakka arkipäivisin numerossa 0800 179 279.

Kampanjan päätösohjelma nähdään sunnuntaina 3. marraskuuta TV1:ssä klo 19.45. Arto Nybergin ja Marika Makaroffin luotsaamassa ohjelmassa keskustellaan nuorten unelmista ja kerrotaan kampanjan tuloksista.

Nuorille. Nyt! -kampanja päättyy 4.11.2013.

Teksti: Terhi Upola 21.10.2013

Yrittäjien Nuorille töitä -kampanjasivusto

  • Nuorten Duuniringistä apua arkeen

    Duunirinki on 4H-yhdistyksen alaisuudessa toimiva työnvälitystiimi, jonka kautta 15 – 20 -vuotiaat nuoret saavat työkokemusta ja omaa rahaa. Työtehtävien perusvalmiuksien lisäksi Duunirinki-koulutuksissa käydään läpi työelämässä tarpeellisia vuorovaikutustaitoja, jotka tuovat itsevarmuutta, ja antavat valmiuksia työelämään.

  • Yksinäisyyden voi selättää!

    Viime viikon teemamme käsitteli yksinäisyyttä ja sitä, voiko siitä päästä eroon. Kysymykseemme ”Onko yksinäisyys elinkautista?”, vastaus kuului, ei ole.