Hyppää pääsisältöön

Michael Monroe kerää Nenäpäivä-lahjoituksia Otto-automaateissa

Otto-automaateilla voi tehdä 21.10. alkaen lahjoituksen kehitysmaiden lasten hyväksi Nenäpäivän vannoutuneen kannattajan, Michael Monroen, johdolla.

Michael Monroe YleX Aamun vieraana // Kuva: Teemu Saarinen

Jo kolmen euron lahjoituksella Nenäpäivän järjestöt voivat hankkia esimerkiksi rokotussuojan viidelle lapselle tappavia tauteja vastaan. Pankkiautomaatilla lahjoittajaa voi kohdata hauska yllätys Michael Monroen toimesta – Your Nose knows and it shows.

Katso video Nenäpäivän ja Michael Monroen Otto-automaattikampanjasta:

Nenäpäivä kerää varoja maailman köyhimmissä oloissa elävien lasten hyväksi. Hankitut varat viedään tehokkaasti perille sinne, missä apua todella tarvitaan. Keräysvaroilla tuetaan pitkäkestoisia kehitysyhteistyöhankkeita, joiden keskiössä ovat lapset ja heidän perheensä.

Vuoden 2013 Nenäpäivä-kampanja hankkii varoja lasten oikeuksien toteutumista edistäviin hankkeisiin, kuten koulutus ja terveydenhuolto, Afrikassa, Aasiassa sekä Väli- ja Etelä-Amerikassa.

Myös YleX on vahvasti mukana Nenäpäivässä: YleX lähettää Nenäradiota 8.11.2013 kello 6-24. Tsekkaa lisätiedot Nenäpäivä-tapahtumasivuilta! YleX:nKuuntelijat valitsivat Nenäradio-juontajat – ehdota pareille haasteita! ja nyt voi ehdottaa heille haastetta, jonka he joutuvat toteuttamaan Nenäpäivän suorassa lähetyksessä.

Nenäpäivä Show 2013 esitetään Yle TV2:lla 8.11. klo 19.10 alkaen.