Hyppää pääsisältöön

Above & Beyond valmistautuu juhlimaan 500. radiolähetystään

Above & Beyond -kokoonpano palasi juuri Yhdysvalloista kiertueelta kotiin Englantiin ja luvassa on kokoonpanon oman radioshow'n 500. lähetys. Yhtyeen suomalainen jäsen Paavo Siljämäki kertoo YleX:lle, että juhlalähetyksen ympärille rakentuu huikea spektaakkeli.

Above and Beyond // Kuva: facebook.com/aboveandbeyond

Above & Beyond valmistelee parhaillaan uutta materiaalia ABGT050 -juhliaan varten. Kyseessä Above & Beyondin viikoittain lähettämä radio-ohjelma, jonka viidettäsadatta lähetystä juhlitaan tulevana lauantaina 26.10. Ohjelma tunnettiin aikaisemmin nimellä Trance Around The World.

- Juhlimme meidän 500. radioshow'ta, tai nyt kun nimi on muuttunut niin Group Therapy 50 -ohjelmaa, isoimmalla show'lla mitä olemme ikinä järkänneet, Above & Beyondin Paavo Siljämäki kertoo YleX:lle.

Siljämäki jatkaa kertoen, että juhlapaikaksi he saivat Alexandra Palacen, jossa BBC pyöritti radio- ja tv-studiotoimintaa jo 30-luvulla. Kyseessä on yksi Lontoon legendaarisimmista bilepaikoista.

- Koko show striimataan livenä netissä, Suomen aikaa 23.00-05:00 meidän nettisivujen kautta. Meidän kanssa soittaa Guy J Israelista, Boom Jinx Norjasta, Andrew Bayer Usasta ja Arty Venäjältä. Yleisöä paikalle on tulossa yli 50 eri maasta – Suomestakin aika iso poppoo!

Above & Beyondin päättyneellä erikoiskiertueella vieraili Skrillex.Above & Beyondin Paavo YleX:lle: Skrillex rakastui musaamme

Lähteet: YleX