Hyppää pääsisältöön

Lisää supertähtiä MTV:n EMA-gaalaan

Vuoden 2013 MTV EMA -gaalan artistijoukko kasvaa.

Robin Thicke // Kuva: https://www.facebook.com/robinthicke

MTV ilmoitti tänään, että legendaarinen Snoop Dogg, listoja hallitseva Robin Thicke, maailmankuulu DJ ja tuottaja Afrojack sekä Imagine Dragons esiintyvät vuoden EMA -gaalassa. Lisäksi juontajina nähdään muusikot Iggy Azalea ja Ellie Goulding sekä näyttelijät Carice Van Houten sarjasta Game of Thrones ja Teen Wolf -sarjan Colton Haynes. Lisää julkistuksia on vielä luvassa.

Kaksinkertainen EMA -voittaja ja vuoden 2007 juontaja Snoop Dogg tekee paluun vuoden 2013 palkintogaalaan juhlallisissa merkeissä. Artistin läpimurtoalbumi Doggystyle julkaistiin tasan 20 vuotta sitten. Snoop Dogg esiintyy Afrojackin rinnalla erityisessä MTV EMA -tapahtumassa, joka järjestetään kuuluisalla Melkweg-klubilla Amsterdamin sydämessä. Heidän räiskyvä yhteisesiintymisensä tullaan liittämään osaksi maailmanlaajuista MTV EMA -lähetystä. Alun perin Hollannista kotoisin oleva Afrojack esiintyy gaalassa ensimmäistä kertaa urallaan. Hänen menestyssinglensä The Spark on myös vuoden 2013 MTV EMA -tunnuskappale.

- On todella mahtavaa olla ehdolla kahdessa EMA-kategoriassa sekä esiintyä itse gaalassa. Se, että EMA:t järjestetään juuri Amsterdamissa, tekee tilaisuudesta itselleni vieläkin erityisemmän. En osaa edes kuvailla, kuinka innoissani olen siitä, että uusi singleni The Spark on gaalan teemakappale, kommentoi Afroman innokkaana.

MTV EMA -ensikertalaisia ovat myös Robin Thicke ja Imagine Dragons. Gaala on huipennus Thicken menestyksekkäälle vuodelle 2013, sillä tähti on ehdolla neljässä eri EMA-kategoriassa. Thicke saapuu myös gaalaan skandaalinsävytteisissä merkeissä, sillä tähti kohahdutti elokuun 2013 MTV VMA -palkintogaalassa vihjailevalla duetollaan Miley Cyruksen kanssa. Imagine Dragons on yksi MTV:n PUSH -hankkeen kokoonpanoista. Hankkeen tarkoituksena on tunnustaa lupaavimmat tulevat maailmanluokan artistit. Bändi on ehdolla kahdessa eri EMA-kategoriassa.

- Olen kiitollinen ja innoissani saadessani esiintyä ja olla ehdolla tämän vuoden EMA-gaalassa. Illasta tulee unohtumaton, hehkuttaa Thicke.

VUODEN 2013 MTV EMA SUORA LÄHETYS SUNNUNTAINA 10. MARRASKUUTA KLO 22.00 SUOMEN AIKAA AMSTERDAMIN ZIGGO DOME -AREENALTA.

Lähteet: MTV