Hyppää pääsisältöön

Markus Kajon pokka pettää

Kivikasvoisuudestaan tunnetun juontajan syväanalyysi avaruusolioista ja peltokuvioista sai yllättävän käänteen, kun itsehillintä otti ja petti.

Markus Kajo on toiminut pitkän uransa aikana niin toimittajana, kirjailijana, käsikirjoittajana kuin televisiojuontajanakin. Omalaatuisesta, rauhallisesta ja ennen kaikkea hymyttömästä esiintymisestään tunnetun Kajon mukaan huumorissa pitää olla melankoliaa. Mielipide kiteyttää Kajon tyylin paremmin kuin hyvin.

Vuonna 2000 Ihmisen käsikirja -ohjelmassa koettiin kuitenkin jotain vallan outoa. Outo oli toki tuonkertaisen saarnan aihekin. Avaruusoliot ja peltokuviot ajoivat lopulta kivikasvoisen juontajan itsehillinnän ulottumattomiin.

Alta voit katsoa tekstittämättömän pidemmän version juonnosta.

Keskustelu sulkeutuu 20.5.2024.
Keskustele