Hyppää pääsisältöön

Nylon Beat: Öisin vain valvon ja Rakastuin sinuun liian helposti

Nylon Beatin Jonna ja Erin eläytyivät 1960-luvun musiikkitunnelmiin Johnny Liebkindin isännöimän keskusteluohjelman artistivieraina. Öisin vain valvon ja Rakastuin sinuun liian helposti -kappaleet olivat Suomessa tulleet tunnetuiksi Johnnyn laulamina 1965 ja nyt 1996 Nylon Beatin tulkinnan taustaa tahdittivat nauhat ja tanssipojat.

Tietolaatikko

Öisin vain valvon (Tossin and Turning)
Tekijät: John Carter, Ken Lewis, Perry Ford
suomenkieliset sanat: Kari Tuomisaari

Rakastuin sinuun liian helposti (I Could Easily Fall in Love With You)
Tekijät: Brian Bennett, John Rostill, Bruce Welch, Hank Marvin
suomenkielset sanat: Juha Vainio

Johnny Liebkind veti syksyllä 1996 vaihtuvien isäntien Minun iltani -ohjelman jaksoa. Musiikkivieraina lavalla nähtiin 1960-luvun tunnelmissa Nylon Beat. Jonna ja Erin saivat kunnian laulaa vieraat rentoutuneeseen keskusteluvireeseen heti ohjelman aluksi.

Öisin vain valvon -kappaleen on alunperin Suomessa levyttänyt Minun iltani -ohjelman isäntä Johnny Liebkind Johnny & The Sounds -kokoonpanolla marraskuussa 1965. Kappale oli saman vuoden kesän hitti The Ivy League -bändiltä nimellä Tossing and Turning. Nylon Beatin esitykseen ilmettä toivat vauhdikkaat taustatanssijat.

Myös Rakastuin sinuun liian helposti (I could easily fall in love with you) oli kuultu Johnnyn laulamana vuonna 1965. Nylon Beat päätyi levyttämään samaisen kappaleen YUP:n kanssa vuonna 2001. Mutta nyt meno oli lavalla iloista iskelmävetoista nasaalistemmaa.

Teksti: Elina Yli-Ojanperä