Hyppää pääsisältöön

Tinie Tempahin uutuusalbumi maanantaista lähtien ennakkoon vain YleX.fissä

Tinie Tempahin odotettu uutuusalbumi tulee kuunneltavaksi ennakkoon YleX:n nettisivuille.

Tinie Tempah // Kuva: https://fi-fi.facebook.com/tinietempahofficial

Yksi Britannian innovatiivisimmistä artisteista, Tinie Tempah, julkaisee uuden Demonstration-nimisen albumin perjantaina 1. marraskuuta. Ennen julkaisuaan albumi on kuunneltavissa ennakkoon YleX:n verkkosivuilla.

Hienoja vierailijoita sisältävällä albumilla kuullaan Swedish House Mafian biiseillä vaikuttaneen John Martinin ja räppäri 2 Chainzin lisäksi esimerkiksi Paloma Faithin ja Emeli Sandén tulkintoja. Tinie on myös 12-vuotiaasta lähtien haaveillut pääsevänsä tekemään yhteistyötä Dizzee Rascalin kanssa ja nyt hänkin on mukana Demonstration-albumin Mosh Pit -kappaleella.

- Demonstration on minun oma pieni käsikirjani menestykseen ja siihen kuinka tehdä kaupallisesti arvostettu albumi ilman, että siitä tulee väkinäinen, Tinie kertoo.

Albumi on kuunneltavissa YleX:n netissä maanantaista 28.10. lähtien.