Hyppää pääsisältöön

Tule yleisöksi Nuorille töitä. Nyt! -ohjelmaan

Marika Makaroff ja Arto Nyberg Nuorille nyt! -ohjelmassa
Marika Makaroff ja Arto Nyberg Nuorille nyt! -ohjelmassa Kuva: Yle arto nyberg

Ylen Nuorille. Nyt! –kampanjan päätösohjelmaan haemme yleisöön 15-25 -vuotiaita nuoria. Ohjelma nauhoitetaan sunnuntaina 3.11. klo 12:00-13:00 ja se tulee ulos samana iltana Yle TV1:ltä klo 19:45.

Ohjelman teemoja ovat hyvä elämä, hyvä työelämä ja hyvä tulevaisuus. Juontajina toimivat Marika Makaroff ja Arto Nyberg. Keskustelussa ovat mukana muun muassa Mira Kinnunen Hilton-dokumentista sekä Mikael Gabriel.

Yleisö osallistuu ohjelman aiheiden kommentointiin mm. äänestämällä.

Kuvaukset ovat Ylen Studiotalon studio 2:ssa Helsingissä ja paikalla pitäisi olla klo 09:30 mennessä. Huom! Alaikäisiltä vaaditaan vanhempien lupa. Tarkemmat ohjeet saat ilmoittautumisen jälkeen. Yleisölle on tarjolla virvokkeita ja pientä purtavaa.

Teksti: Leena-Iiris Takkala 25.10.2013

Ilmoittautumiset ja lisätietoja:

Tiina Karhu
tuotantokoordinaattori
tiina.karhu(a)yle.fi

  • Nuorten Duuniringistä apua arkeen

    Duunirinki on 4H-yhdistyksen alaisuudessa toimiva työnvälitystiimi, jonka kautta 15 – 20 -vuotiaat nuoret saavat työkokemusta ja omaa rahaa. Työtehtävien perusvalmiuksien lisäksi Duunirinki-koulutuksissa käydään läpi työelämässä tarpeellisia vuorovaikutustaitoja, jotka tuovat itsevarmuutta, ja antavat valmiuksia työelämään.

  • Yksinäisyyden voi selättää!

    Viime viikon teemamme käsitteli yksinäisyyttä ja sitä, voiko siitä päästä eroon. Kysymykseemme ”Onko yksinäisyys elinkautista?”, vastaus kuului, ei ole.