Hyppää pääsisältöön

Viikon Rytmibarometri-voittaja on Zedd!

Nuoren dj:n uutuus kappale Stay the Night vahvistettuna Paramoren Hayley Williamsilla vakuutti YleX Iltapäivän kuulijat.

Tänään Rytmibarometrissa saksalaista elektronista musiikkia artistilta nimeltä Zedd.

Rytmibarometriviikko tarjosi jälleen arvioitavaksi komean valikoiman tuoretta musiikkia. Himoitusta ykkössijasta taistelivat räppäri Tinie Tempahin ja John Martinin uskoa luova Childrem of the Sun, Brittituottaja Naughty Boyn ja Emeli Sandén hienostunut Lifted, nuoren lupaavan Zeddin ja Hayley Williamsin taidokas Stay the Night sekä konkari Elastisen ja Lauri Mikkolan kauniisti svengaava Uus.

Voiton ja samalla soittotakuun kappaleelleen ansaitsi Zedd, jonka ässä hihassa oli ehdottomasti Paramore-yhtyeen laulaja Hayley Williams. Kaksikon yhteistyön hedelmä keräsi 76 prosenttia yläpeukkua ja sai osakseen lukuisia ylistäviä kommentteja. Näin kappaletta hehkutti Ebin:

"Zedd on yksi pitkäaikaisimmista lempi artististeistani elektronisen musiikin saralta. Uskomaton melodia yhdistettynä Hayley Williamsin timanttiseen ääneen tuo väkisinkin hyvän fiiliksen ja kylmät väreet. Tästä syystä rakastuin EDM-musaan."