Hyppää pääsisältöön

Ruger Hauer: Ukraina on meidän mielenmaisema

Perjantaina 25. lokakuuta Ukraina-albuminsa julkaisseen Ruger Hauerin jäsenet kertoivat Anne Lainnon haastattelussa levyn nimen taustoista.

rugerhauer1.jpg

Perjantaina kolmannen albuminsa, Ukrainan, julkaisseen Ruger Hauerin jäsenet Paperi T, Pyhimys sekä Tommishock kertoivat YleX Viikonlopun Anne Lainnon haastattelussa levynsä nimen taustoista.

- Ukraina-nimi on ollut mielessä jo edellisen levyn sessioissa. Se henkii jotain sellaista tiettyä fiilistä, mutta ei liity Ukrainaan, miehet kertovat.

Miehet kuvailevat uutuusalbumiaan raskaaksi, ja tematiikka levyn nimen taustalla pyörii aika syvissä vesissä.

- Modernin yhteiskunnan rappiotila tiivistyy aika hyvin Ukrainassa. Noissa maissa, joissa on hienoja pilvenpiirtäjiä, on myös isoja tuloeroja. Ukraina on sellainen meidän mielenmaisema, ei me olla siellä koskaan käyty, miekkoset jutustelevat.

Lähteet: YleX Viikonloppu

 • Kommentti: Lady Gaga ei ole vain idoli, vaan välitän hänestä kuin ystävästä

  Superfanin kommentti suhteestaan Lady Gagaan.

  Lady Gaga ei ole vain idoli, vaan välitän hänestä kuin ystävästä Lady Gagan fanittaminen on muuttunut vuosien mittaan ystävyyden kaltaiseksi välittämiseksi, mikä korostuu koronakriisin aikana, kirjoittaa musiikkitoimittaja ja Gagan superfani Markus Hilden. Meidän Little Monstereiden kevään mittainen odotus palkittiin perjantaina 22.

 • Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken

  Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista.

  Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista. Nyt kuulijat avautuvat hänelle haavoistaan. Vesta julkaisi uuden kappaleen Valonsäteet perjantaina 15. toukokuuta. Kakkoslevy Uskon tulevaan ilmestyy syksyllä.

 • YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius!

  Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola.

  YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius. Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola. Boeliukselle tärkeää on, että kesäkumibiisin esittää julkisesti seksuaalivähemmistöön kuuluva artisti. Kesäkumeja on perinteisesti jaettu festareilla ja nuorten tapahtumissa, mutta koronaviruksen vuoksi niiden jakelu keskitetään nyt syksyn jälkeiseen aikaan. Kondomeja annetaan järjestöjen toimesta myös kouluterveydenhuoltoon, lastensuojeluun ja nuorisotyöhön.

 • YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa

  Mökkifestarit on kolmen päivän spessulähetys YleX Aamussa.

  YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa YleX Aamun Mökkifestarit kuuluu radiossa ja näkyy Yle Areenan streamissa 26.–28.6. Kaksi miestä, yksi mökki ja koko Suomen kokoinen mökkifestariviikonloppu! YleX Aamun Ville "Viki" Eerikkilä ja Juuso "Köpi" Kallio laittavat itsensä likoon 26.–28.