Hyppää pääsisältöön

Maria Veitola haluaa nähdä, kun Olli Herman räppää

Maria Veitola palaa ruutuun Tähdet, tähdet -ohjelman myötä. Maikkarin Vain elämää -vastine ei pakota ketään itkemään.

Olli Herman on yksi Tähdet, tähdet -ohjelman artisteista. // Kuva: Timo Launonen

Maikkarin kevään suurin viihdeuutuus on musiikkiviihdeshow Tähdet, tähdet, jossa kahdeksan tunnettua suomalaista artistia kohtaa suuren haasteen: kuka heistä on katsojien mielestä Suomen paras esiintyjä?

Jokaisella kahdeksalla suoralla lähetyksellä on teemansa, joka vaihtelee hip hopista heviin. Artistit esittävät kustakin teemasta oman versionsa apunaan huippumuusikot ja showtanssijat. Suorituksia analysoi kolmen hengen raati, jonka yksi jäsen on kyseisen viikon genren ammattilainen. Tähdet, tähdet -ohjelman artisteina nähdään Juno, Diandra, Olli Herman, Irina, Jari Sillanpää, Vicky Rosti, Timo Rautiainen ja Laura Pyrrö. Ohjelman juontaa Mikko Leppilampi ja raadissa istuvat median monitoiminainen, musiikkitoimittaja Maria Veitola ja legendaarisen Tavastia-klubin isä Juhani Merimaa.

- Tosi hyvät fiilikset. On ihanaa päästä kertomaan oma mielipide ja samalla ei ole päätäntävaltaa, sillä yleisö päättää. Voin vaikuttaa ihmisten mielipiteisiin tai olla vaikuttamatta. Katsoja voi myös ajatella, että tuo nainen ei tajua mistään mitään, että äänestän ihan eri tavalla, Veitola kommentoi YleX:lle.

Ohjelmassa muun muassa Reckless Loven keulakuva joutuu räppäämään ja Timo Rautiaisesta kuoriutuu reggaemies.

- Erityisen siistiä on nähdä, kun Olli Herman räppää, Veitola intoilee.

Maria Veitola uskoo, että Tähdet, tähdet -ohjelma tulee vaikuttamaan myös artistien tulevaan tuotantoon.

- Luulen, että voi vaikuttaa tosi paljonkin. On mielenkiintoista nähdä uusia puolia artisteista. Voi olla, että artisteilla on jotain salaisia intohimoja, jos vaikka Diandra haluaisi olla hevilaulajatar, mutta hänelle ei ole annettu sitä mahdollisuutta, Veitola pohtii.

Maikkarin Vain elämää -vastine ei pakota ketään itkemään, muttei myöskään kiellä kyyneleitä.

- Juhani Merimaa sanoi mulle, että suostui siksi mukaan, ettei tässä ohjelmassa tarvitse itkeä. Tuottaja tosin sanoi, että saa itkeä jos haluaa. On hyvin vaikea sanoa, mitä kaikkia tunteita tulee, varmaan myötähäpeästä onnistumisen iloon. En tiedä, itkettääkö. Olisi siistiä, jos itkettäisi, Veitola sanoo.

Lue myös: Tähdet, tähdet -tuomari Juhani Merimaa: Kenenkään ura ei tuhoudu, jos tippuu ensimmäisenä

Lähteet: YleX, MTV3