Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Flo Ridan kappaleesta How I feel?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Kuvassa amerikkalaisräppäri Flo Rida esiintymässä lavalla aurinkolaseissaan kädet levällään. // Kuva: EPA/LARRY W. SMITH

Kuka? Flo Rida: How I feel

Mitä? Floridan kovin lihaskönsi Flo Rida pääsee tänään esittelemään uutuuskappaleensa How I feel YleX Iltapäivän Rytmibarometrissa. Mies työstää parhaillaan viidettä studioalbumiaan The Perfect 10, joka ilmestynee vielä tämän vuoden puolella. Tulevalla levyllä vierailevat ainakin Carly Rae Jepsen ja Pitbull. Esimakua tulevasta levystä tarjoilee kappale How I feel, jossa sämplätään Nina Simonen kappaletta Feeling Good.

Hä? Nina Simone oli amerikkalainen muusikko ja ihmisoikeustaistelija. Feeling Good –kappale, jota päivän Rytmibarometri-kappaleena kuullaan, on sävelletty vuonna 1964. Kappaleesta ovat aikaisemmin omat versionsa tehneet muun muassa Muse ja Michael Bublé.