Hyppää pääsisältöön

Animaatiosarja Pasilan uusi hahmo on viehättävä konstaapeli Darja - Kuva julkistettu

Pasila 2.5 The Spin-off -sarjan uusi hahmo, Darja, esiintyy nyt ensimmäistä kertaa kuvassa.

Pasila 2.5 The Spin-off -sarjan uusi hahmo Darja

Helmikuussa alkavan Pasila 2.5 The Spin-off -sarjan henkilögallerian uusi jäsen on paljastettu. Pasilan poliisilaitoksella Pöystiä ja muita hassuja hahmoja pyörittelee viehättävä konstaapeli Darja! Tulokkaasta ei vielä tässä vaiheesta tiedetä paljoakaan muuta kuin, että hän on poliisi.

Yle TV2 kertoo, että uudessa sarjassa animaatiotekniikka on kehittynyt, mutta kaikki muu on jokseenkin ennallaan. Mukana ovat siis klassikkohahmot, kuten Routalempi, Repomies, Helga ja Neponen. Pöysti kamppailee edelleen olemassaolon kriisin kourissa.

Uudet Pasila 2.5 The Spin-off -jaksot alkavat pyöriä televisiossa ja Yle Areenassa 27. helmikuuta. Pasila-sarja päättyy - spin-offissa Kyösti Pöystin ääninäyttelijä vaihtuu, joita on tehty edelliseen Pasila-sarjaan verrattuna. 2.5.-versiosta.