Hyppää pääsisältöön

Nuorille. Nyt! -kampanjan päätösohjelmassa nostetaan unelmat pintaan

Marika Makaroff ja Arto Nyberg Nuorille nyt! -ohjelmassa
Marika Makaroff ja Arto Nyberg Nuorille nyt! -ohjelmassa Kuva: Yle arto nyberg

Nuorille. Nyt! -kampanjan viimeisenä päivänä sunnuntaina 3.11 nähdään Marika Makaroffin ja Arto Nybergin luotsaama päätösohjelma. Aiheena ohjelmassa ovat nuorten unelmat ja se esitetään klo 19.45 Yle TV1:ssä.

Nuorille puheenvuoro

Päätösohjelman haastateltavina nähdään kampanjassa mukana olleita nuoria. Rap-artisti Mikael Gabriel vieraili Inhimillisessä tekijässä ja kertoi, kuinka musiikki pelasti hänet syrjäytymiseltä. Päätösohjelmassa Mikaelin kanssa keskustellaan hänen kivisestä polustaan tähän päivään ja siitä, mitä on hyvä elämä. Mukana ovat myös Hilton! -dokumentin päähenkilö Mira Kinnunen sekä 15/30 Researchin tutkija Mikko Ampuja.

Lisäksi studiossa on liuta nuoria, jotka osallistuvat ohjelmaan vastaamalla heitä koskeviin kysymyksiin. Ohjelmassa katsotaan tulevaan ja kysytään, mitä ovat hyvä elämä, hyvä työ ja hyvä tulevaisuus.

Nuorille. Nyt! saavutti tavoitteensa

Kampanja saavutti kirkkaasti tavoitteensa kymmenestätuhannesta työ-, oppisopimus- tai harjoittelupaikasta. Tulos on tähän mennessä yli viisitoistatuhatta paikkaa. Myös vapaaehtoistyön saralla on tapahtunut ryntäys. Tukihenkilöitä on ilmoittautunut mukaan enemmän kuin koskaan aikaisemmin.

Teksti: Mirva Lahtimaa 31.10.2013

Nuorille. Nyt! päätösohjelma 3.11 klo 19.45 Yle TV1

  • Nuorten Duuniringistä apua arkeen

    Duunirinki on 4H-yhdistyksen alaisuudessa toimiva työnvälitystiimi, jonka kautta 15 – 20 -vuotiaat nuoret saavat työkokemusta ja omaa rahaa. Työtehtävien perusvalmiuksien lisäksi Duunirinki-koulutuksissa käydään läpi työelämässä tarpeellisia vuorovaikutustaitoja, jotka tuovat itsevarmuutta, ja antavat valmiuksia työelämään.

  • Yksinäisyyden voi selättää!

    Viime viikon teemamme käsitteli yksinäisyyttä ja sitä, voiko siitä päästä eroon. Kysymykseemme ”Onko yksinäisyys elinkautista?”, vastaus kuului, ei ole.