Hyppää pääsisältöön

Sini Sabotage paljasti YleX:lle debyyttialbuminsa nimen

Sini Sabotage kertoo YleX:lle, että uusi albumi on nimetty hänen asuntonsa mukaan. Ahtaan kämpän neliöt täyttyvät tällä hetkellä lainavaatteista ja kenkälaatikoista.

SINI SABOTAGE // Kuva: https://www.facebook.com/SiniSabotage

YleX Aamussa kuunneltiin tänään Sini Sabotagen uusi biisi Miks ja samalla laulajalta tiedusteltiin tulevan albumin nimeä.

- Niin, sitä ei ole vielä varmaan missään ehditty kertoa. Levyn nimi tulee olemaan 22 neliöö ja se tietysti viittaa omaan asuntooni.

Laulaja kertoo, että niukat nelilöt täyttyvät tällä hetkellä vaatekasoista. Eivät kuitenkaan omista! Sabotage puhuu vaaterekeistä, joita on joka seinällä ja katossa. Kaikki neliöt on hyödynnetty tehokkaasti.

- Varsinkin Idolsin ja muiden takia tulee kuvauslainoja. Mulla on ihan sikana vaatteita ja kaikkea muuta lainassa. Asunnossani on kenkälaatikkoja ja vaatevuoria, eikä sitä enää voi kodiksi kutsua. Se on enemmänkin romuvarasto.

22 Neliöö -albumi julkaistaan joulukuun 5. päivä ja julkkareista on tulossa Sinin tyyliin megabileet.

- Tarkoitus olisi pitää bailut sitten itsenäisyyspäivänä. Siitä tulee enemmän infoa, kun lyödään asioita lukkoon. Tarkoitus olisi lähteä heti bailaamaan!

Sini Sabotage ei tyrmää ajatusta siitä, että bileet olisivat Tampereella. Kaikki on kuitenkin vielä auki.