Hyppää pääsisältöön

Suomalainen DJ Lenno on rakkauden lähettiläs

Lenno väläyttää jälleen osaamistaan ja lähettää ilmoille rakkaudentäyteistä musiikkia.Kuuntele näyte:

lenno

Lenno & Zak Waters: Show More Love

Espoolainen Lenno Linjama on varmasti yksi Suomen kirkkaimmista DJ-tulokkaista. Vasta 16-vuotias suomalais-DJ villitsee maailmalla - yhteistyötä supertähtien kanssa!Lenno on taikonut remixejä niin Foster The Peoplelle, The Wombatsille kuin Kelly Clarksonillekin. Monesti Lennon maailmaasyleilevät ja iloasäteilevät remixit pesevät vielä alkuperäiset versiot helposti 6-0.

Nyt Lenno on yhdistänyt voimansa jenkkiläisen Zak Watersin kanssa. Zak Watersin tunnistettava laulusoundi ja Lennon energinen tuotanto sulautuvat täydelliseksi kokonaisuudeksi. Lennolla on kyky yhdistää versioissaan juuri oikeita asioita ja saada purkitettua kasaan pelkkää aurinkoa. Lenno on jokaisen syyskänkkäränkän pahin vihollinen, sillä Show More Love harjoittaa saarnaamaansa oppia: enemmän rakkautta kaikille ja sassiin!

Mikäs tässä on auringonsäteillä tanssahdellessa ja tuntemattomille hymyillessä.

Pystytkö muka oikeasti kuuntelemaan koko biisin mököttäen?

Kuuntele näyte:

Kommentoi Piritan viikon tehoa! Kuuntele biisi kokonaisuudessaan arkipäivisin n. klo 17.50 sekä 18.50, ja kommentoi alle, shoutboxiin tai tekstiviestillä 17176 (0,40€).

**

Eikä siinä vielä kaikki!
****

Lisää Lennoa kansalle on tarjolla 15.11. kun Espoon ihmelapsi ottaa haltuun XmiXin DJ Orionin lähetyksessä!