Hyppää pääsisältöön

Tämän kylän homopoika: YleX:n Viki voisi olla Uusi päivä -sarjan eka homohahmo

YleX Iltapäivässä vieraillut Tämän Kylän Homopoika -blogin kirjoittaja ei näe mitään ongelmaa, miksei YleX Jatkojen Vikin voisi hyvinkin olla Uusi päivä -sarjan ensimmäinen homohahmo.

Eino Nurmisto YleX:n vieraana

Tänään TV2:n Blogistania-ohjelmassa esitettävän Tämän kylän homopoika -blogin kirjoittaja Eino Nurmisto seuraa tarkkaan Salatut elämät -saippuasarjan "Lariaksen", eli Eliaksen ja Larin suhteen koukeroita. Nurmisto myöntää myös katsovansa TV2:n Uusi päivä -sarjaa, vaikka onkin pettynyt sarjan vähäiseen homomeininkiin.

- Jos sarjassa olisi enemmän homomeininkiä, sarjasta tulisi kiinnostavampi. Olin vähän pettynyt, että siinä ollut girl crush -homma jäi niin kevyeksi, Nurmisto valittelee.

YleX:n Maailman toiseksi paras radioshow -ohjelman Aleksin ja YleX Iltapäivän Ainon lisäksi YleX:n Vikin tv-debyytti tulossa - suoritusta kehutaan vuolaastimyös YleX Jatkojen Viki. Viki esittää sarjassa levytuottaja Piispasta, jonka seksuaalisuudesta ei ainakaan tämänhetkisten tietojen mukaan ole varmuutta.

- En näe mitään ongelmaa, miksei Viki voisi olla Uuden päivän ensimmäinen homohahmo. Olisi ihan hyvä, jos telkkarissa olisi vähän eri näköisiäkin homohahmoja, meitä on kuitenkin monennäköisiä. Ei ollenkaan huono, Nurmisto naurahtaa.

Blogistaniassa tänään tiistaina Tämän Kylän Homopoika kello 19.30 TV2:ssa.

Lähteet: YleX Iltapäivä