Hyppää pääsisältöön

Toisenlaiset frendit – uuden kauden makupalat 1

Frendit juhlivat ensi keväänä jo neljättä tv-vuottaan. Kiitos Frendit ja kiitos katsojat!
Toisenlaisten frendien uutta kautta kuvataan parhaillaan. Frendit juhlivat ensi keväänä jo neljättä tv-vuottaan. Kiitos Frendit ja kiitos katsojat!

Kuuntele Mikael Konttisen esittämä ohjelman reipas tunnusmelodia TV1:n sivulla.Mikko
ja presidentti Sauli Niinistö ovat vanhoja tuttuja. Vuosien varrella Mikko on seurannut Niinistön uraa ja tavannutkin hänet. Tämä ei kuitenkaan vielä riitä Mikolle, vaan hän haluaa päästä tapaamaan presidenttiä myös linnan juhliin. Kaikkien yllätykseksi Mikko saa kuin saakin kutsun - ei kuitenkaan linnan juhliin, vaan jotain vielä parempaa!

Toisenlaisten frendien uusi tuotantokausi nähdään Yle TV1:ssä ensi keväänä heti vuoden alusta esitettävän uusintakauden jälkeen.

Linkit:

 • Sano kyllä sille mitä maailma tarjoaa

  Vihreän talon isäntä Olli Soini vietti kulkurin elämää.

  Riihimäellä yhteisöllisenä kulttuuritalona tunnetun Vihreän talon isäntä on nähnyt miljonäärien ja kulkurien elämää. Huomattuaan, että raha ei tee onnelliseksi, hän alkoi tutustumaan avoimin mielin kaikkeen siihen, mitä elämä hänen eteensä toi. Kulkurivuosien aikana hän oppi sanomaan "kyllä" ja pyytämään sitä mitä kulloinkin tarvitsi. Kaikista maailman paikoista hän asettui lopulta Riihimäelle.

 • Pakolaisena Suomeen tullut muutosjohtaja Rajkumar Sabanadesan: "Perheensä voi valita"

  Pakolaisesta yrittäjäksi ja muutosjohtamisen valmentajaksi.

  Yrittäjä ja muutosjohtamisen valmentaja Rajkumar Sabanadesan tuli Suomeen pakolaisena 90-luvulla ja toimi pitkään vastaanottokeskusten johtajana. Sukulaisiinsa Sri Lankassa Sabanadesan ei ole enää yhteydessä, mutta omistaa aikansa nykyiselle perheelleen ja ihmisten auttamiselle.

 • Kirjat aina mukana – Professori Jaakko Hämeen-Anttila rentoutuu suomentamalla runoutta

  Jaakko Hämeen-Anttila rentoutuu runoutta suomentaen.

  Jaakko Hämeen-Anttila on arabian kielen ja islamin tutkimuksen professori Edinburghin yliopistossa ja työskentelee koronaviruksen vuoksi parhaillaan kotoa, sillä koko yliopisto on suljettuna. Hän tuntee erityisen hyvin arabialaista ja assyrialaista kulttuuria ja on usein onnistunut työssään yhdistämään nämä harvinaiset osaamisen alat. Hämeen-Anttila vietti lapsuutensa Oulussa ja tiesi ryhtyvänsä professoriksi jo ennen kouluikää.