Hyppää pääsisältöön

UMK-tyylit puhuttavat jälleen – tuomarit valmiita heittäytymään

Uuden Musiikin Kilpailussa nähdään jälleen huikeita tyylejä Tommy Kilposen ansiosta.

Toni Wirtanen Redrama

Tässä ovat Uuden Musiikin Kilpailun tuomarit ja juontajatAsiantuntevia kommenttejaan kertovat tänäkin vuonna Toni Wirtanen, Redrama, Aija Puurtinen ja Tomi Saarinen.

Musiikin lisäksi UMK on puhuttanut huikeiden tyylien ansiosta, jotka ruutukasvoille loihtii stylisti Tommy Kilponen. Toni Wirtanen on heittäytynyt rohkeasti Tommyn visioiden varaan ja näyttänyt itsestään aivan uuden puolen katsojille.

- Kyllä mä kuvittelisin, että rohkeita tyylejä tulee tälläkin kaudella. Meikäläinen fanittaa Kilposen Tommyn stailia. En ole itse koskaan ollut vaateihminen. En tajua muodista mitään, mutta Tommyn rätit ovat olleet aina poikkeuksellisen hienoja. Meikäläinen arvostaa, Wirtanen kommentoi YleX:lle.

Myös Redrama on valmis heittäytymään.

- Ei sinne farkuissa ja huppareissa tulla. Vedetään tyylillä tämä homma. Vaatteet eivät tule omista kaapeista, Redrama vakuuttaa.

UMK:ssa 12 artistia kilpailee pääsystä Euroviisuihin toukokuussa 2014. Katso kisaa lauantaisin klo 21.00 alkaen 28.12. Yle TV2:ssa. Huikea finaalitaisto käydään 1.2. kahdeksan kisaajan kesken, jolloin Barona Areenan lavalle nousee myös joukko vierailevia tähtiä.

Uuden Musiikin Kilpailun kilpailijat kaudelle 2014 julkistetaan tiistaina 10. joulukuuta.

UMK-tuomaristo 2014 // Kuva: Tom Hakala / Anatom Pictures

Lähteet: YleX