Hyppää pääsisältöön

Voita liput kuuman dj-tuottaja Diplon räjäyttävälle keikalle

Muun muassa Paper Planes -hitin M.I.A.:n kanssa kynäillyt ja Major Lazer -projektista tuttu tuottaja-DJ Diplo saapuu marraskuussa Suomeen. YleX tarjoaa upean tilaisuuden voittaa itselle ja kaverille liput tanssikansan suosikin keikalle.

Diplo

Tanssimusiikin raja-aitoja rikkova yhdysvaltalainen Diplo tunnetaan kenties parhaiten räväkän brittiläis-srilankalaisen M.I.A.:n kanssa tehdystä Paper Planes -megahitistä. Sittemmin tanssimusagurun taidonnäytteistä on päästy nauttimaan muun muassa australialaisen Sian Elastic Heart -hitillä. Diplo on myös perustanut dancehall-projekti Major Lazerin ja tuottanut muun muassa Beyoncén ja Snoop Lionin musiikkia.

YleX tarjoaa mahdollisuuden voittaa pääsyliput itselle ja kaverille miehen keikalle Helsingin The Circuksessa keskiviikkona 13. marraskuuta. Perustele meille, miksi juuri sinun ja kaverisi täytyy voittaa liput keikalle! Osallistua voit 10.marraskuuta asti. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Tapahtuma on k-18, joten olethan täysi-ikäinen osallistuaksesi kilpailuun.

Lähteet: YleX