Hyppää pääsisältöön

Docventures saa jatkoa – kaikkien dokkareiden teemana on nainen

Riku Rantalan ja Tunna Milonoffin luotsaama interaktiivinen Docventures-dokumenttisarja tulee televisiolähetystensä tien päähän ensi viikolla. Ohjelma jatkuu kuitenkin koko loppuvuoden ajan netissä.

Docventures

Heti keskiviikkoisen Docventures-livelähetyksen kättelyssä kuultiin iloinen uutinen. Vaikka Riku Rantalan ja Tunna Milonoffin suosittu dokkarisarja päättyykin ensi viikolla televisiossa, jatkuu ohjelma kuuden jakson verran Yle Areenassa.

- Luonnollisesti televisiojärjestelmä ei pysty yleisön pyynnöstä joustamaan, joten siirrymme nettiin. Jatkamme sarjaa nais-teemalla, näytämme nais-aiheisia elokuvia ja studiossa nähdään myös naisia vieraana, Rantala ilmoittaa.

Hitler ei ollut dokumenttien teeman kuultuaan kovinkaan mielissään...

Docventures jatkuu ensi viikon jälkeen keskiviikkoisin Yle Areenassa kello 21 alkaen. Ensi viikolla 13. marraskuuta TV2:ssa nähtävä viimeinen jakso paneutuu ihmiseläimen kauneuteen ja kauheuteen Koyaanisqatsi-dokumentin parissa.

Lähteet: Docventures

 • Kommentti: Lady Gaga ei ole vain idoli, vaan välitän hänestä kuin ystävästä

  Superfanin kommentti suhteestaan Lady Gagaan.

  Lady Gaga ei ole vain idoli, vaan välitän hänestä kuin ystävästä Lady Gagan fanittaminen on muuttunut vuosien mittaan ystävyyden kaltaiseksi välittämiseksi, mikä korostuu koronakriisin aikana, kirjoittaa musiikkitoimittaja ja Gagan superfani Markus Hilden. Meidän Little Monstereiden kevään mittainen odotus palkittiin perjantaina 22.

 • Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken

  Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista.

  Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista. Nyt kuulijat avautuvat hänelle haavoistaan. Vesta julkaisi uuden kappaleen Valonsäteet perjantaina 15. toukokuuta. Kakkoslevy Uskon tulevaan ilmestyy syksyllä.

 • YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius!

  Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola.

  YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius. Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola. Boeliukselle tärkeää on, että kesäkumibiisin esittää julkisesti seksuaalivähemmistöön kuuluva artisti. Kesäkumeja on perinteisesti jaettu festareilla ja nuorten tapahtumissa, mutta koronaviruksen vuoksi niiden jakelu keskitetään nyt syksyn jälkeiseen aikaan. Kondomeja annetaan järjestöjen toimesta myös kouluterveydenhuoltoon, lastensuojeluun ja nuorisotyöhön.

 • YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa

  Mökkifestarit on kolmen päivän spessulähetys YleX Aamussa.

  YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa YleX Aamun Mökkifestarit kuuluu radiossa ja näkyy Yle Areenan streamissa 26.–28.6. Kaksi miestä, yksi mökki ja koko Suomen kokoinen mökkifestariviikonloppu! YleX Aamun Ville "Viki" Eerikkilä ja Juuso "Köpi" Kallio laittavat itsensä likoon 26.–28.