Hyppää pääsisältöön

Docventures saa jatkoa – kaikkien dokkareiden teemana on nainen

Riku Rantalan ja Tunna Milonoffin luotsaama interaktiivinen Docventures-dokumenttisarja tulee televisiolähetystensä tien päähän ensi viikolla. Ohjelma jatkuu kuitenkin koko loppuvuoden ajan netissä.

Docventures

Heti keskiviikkoisen Docventures-livelähetyksen kättelyssä kuultiin iloinen uutinen. Vaikka Riku Rantalan ja Tunna Milonoffin suosittu dokkarisarja päättyykin ensi viikolla televisiossa, jatkuu ohjelma kuuden jakson verran Yle Areenassa.

- Luonnollisesti televisiojärjestelmä ei pysty yleisön pyynnöstä joustamaan, joten siirrymme nettiin. Jatkamme sarjaa nais-teemalla, näytämme nais-aiheisia elokuvia ja studiossa nähdään myös naisia vieraana, Rantala ilmoittaa.

Hitler ei ollut dokumenttien teeman kuultuaan kovinkaan mielissään...

Docventures jatkuu ensi viikon jälkeen keskiviikkoisin Yle Areenassa kello 21 alkaen. Ensi viikolla 13. marraskuuta TV2:ssa nähtävä viimeinen jakso paneutuu ihmiseläimen kauneuteen ja kauheuteen Koyaanisqatsi-dokumentin parissa.

Lähteet: Docventures