Hyppää pääsisältöön

Tuore naisartisti Sandhja haluaa halin

Sandhja tuo suomen vaniljaiseen pop-kenttään maustetta, tunnetta ja ennen kaikkea ääntä!

Sandhja // Kuva: Sony Music

Sandhja: Hold Me

Kaivattua eksotiikkaa, syviä sävyjä ja tummaa tulkintaa maamme pop-kentälle tuo tuore artisti nimeltä Sandhja. Vaikka polviatutisuttava rakkauslaulu Hold Me on mimmin esiintulobiisi sooloartistina, on häntä voinut kuulla muun muassa feattaamassa Junon Yksinäinen kulkija -biisillä.

Suomalaisen Sandhjan juuret ovat Etelä-Amerikan Guyanassa josta hänen äitinsä ja isoäitinsä ovat kotoisin. Mausteisen maukas pop-cocktail saa juurevaa makua Sandhjan kyvystä tulkita biisien sanoja ja tuottaa ääntä suoraan sydämestä. Hold Me -biisissä rakkaudenkaipuu on niin suuri, että syliin on pakko päästä jopa torjumisen uhalla.

Sandhjan sykähdyttävä ulkonäkö antaa odottaa M.I.A.n tyylistä viiltävää asennetta ja hektisiä etnobiittejä, mutta Sandhjan voimakas ääni ja kohtalokas soundi heittääkin kylmät väreet pitkin kroppaa. Vaikutelma kylmänviileästä vaihtuukin lämpimällä tunteella ladattuun energiaan. Sandhjan sielukkaassa popissa kaikuu Emeli Sandén tulkinta ja Janelle Monáen tyylikkyys.

Sandhja lämmittelee Lissieta tiistaina 12. marraskuuta Helsingin The Circuksessa. Jos tämän tuoreen naisartistin lavakarisma on edes puolet hänen upeasta äänestään, voi olla että pääesiintyjäkin kalpenee.

Onko tässä yksi tulevaisuuden naisartisteista vai haukotuttaako meno?

Kommentoi Piritan viikon tehoa! Kuuntele biisi kokonaisuudessaan arkipäivisin n. klo 17.50 sekä 18.50, ja kommentoi alle, shoutboxiin tai tekstiviestillä 17176 (0,40€).