Hyppää pääsisältöön

Kelpaavatko nämä kenellekään - YleX-juontajien Nenäradio-tekeleistä ei toistaiseksi tarjouksia

YleX:n Juhani Kenttämaan ja Jukka Lindströmin maalaukset eivät ole innoittaneet vielä yhtään tarjousta huuto.netissä. YleX:n Nenäradio-kohteita voi huutaa omakseen vielä maanantaihin saakka.

Vasemmalla Kenttiksen sielunkuva kollegastaan. Oikealla puolestaan Jukan näkemys juontoparistaan ennen karvojen poistoa.

Nenäpäivä-lahjoituksia voi edelleen tehdä huuto.netissä, jossa huudettavana on muun muassa YleX:n Nenäradio-juontajien ja ohjelmassa vierailleiden tähtien lahjoittamia palveluksia tai tavaroita. Jotkut kohteista odottavat vielä ottajaansa eli niistä ei ole tarjottu yhtään mitään.

Esimerkiksi Nenäradiossa yhteislähetyksen juontaneiden Juhani Kenttämaan ja Jukka Lindströmin muotokuvat toisistaan eivät ole vielä kiinnostaneet tarjoajia. YleX-juontajien välille onkin muodostumassa pieni kilpailuasetelma siitä, kumpi saa maalauksensa kaupaksi. Kertoohan se jo jotain taiteellisista kyvyistäkin. Kenttämaa ei aio sortua kepulikonsteihin.

- En aio tarjota itse, jotta hinta nousisi. Ikävä kyllä vapaat markkinat määrittelevät nyt taiteen arvon.

Teosten puolesta voidaan sanoa sen verran, että harvoin on juontovälin aikana parissa minuutissa kyhätty yhtä näyttävää taidetta. Muotokuvissa heijastuvat maalareiden herkät aistimukset. Kenttämaa kehuu maalaustaan paljon selkeämmäksi.

- Vaikka ei se ihan Jukalta näytäkään, niin siinä on hänen sielunsa kuvattu onnistuneesti. Mahdollisille kiinnostuneille sellainen vinkki, että muotokuvan arvo vain kasvaa, kun Jukka menee stand up -koomikkona Sami Hedbergin ohi.

Kaikki YleX:n Nenäradio-kohteet listattuna alle. Huutokauppakohteet ovat auki maanantaihin 18. marraskuuta saakka!

Anna Puun mekko

Apulannan Tonin maalaama taulu

The Blankon paketti

Jontte Valosaaren kengät

Juhani Kenttämaan maalaama muotokuva

Jukka Lindströmin maalaama muotokuva

Parranajosetti ja lahjakortti

Rähinän snapback-lätsä Uniikin nimmareilla

Sami Hedbergin kaikki DVD:t nimmareilla

Treffit Jannika B:n basistin kanssa

Treffit Jannika B:n hovikampaajan kanssa