Hyppää pääsisältöön

Upeat yläfemmat suomiräpin ja -soulin liitolle

JV:n Sun kaupungissa, feat. Jodarok & Reino Nordin soi Uuden musiikin iltavuoron Juhani Kenttämaan Viikon tehona! Kuuntele näyte:

JV // Kuva: https://www.facebook.com/MeianMusiikki

Suomiräpin ja -soulin liitto saa uutta sitkosta, kun konkarit antavat tulitukea noviisille, joka ei kalpene astettakaan kokeneiden rinnalla!

Jukka Vesterinen, alias JV on tuore tuttavuus suomalaisella riimikartalla. Jodarokin aisaparina esittäytynyt tekijä astuu nöyristelemättä soolotuotannon pariin joulukuun alussa julkaistavan yhteislevyn myötä. 12-tuumaisen vinyylin A-puoli on omistettu joensuulaislähtöiselle Jodalle ja B-puoli lahtelaiskolli JV:lle.

Levyn viimeinen biisi nostaa JV:n kertaheitolla mielenkiintoisten uusien suomiräppäreiden joukkoon. Näyttelijänäkin tunnettu Reino Nordin tuo kappaleelle tunnistettavaa osaamistaan Reino & The Rhinos sekä Bongo Rock -bändeistään. Reinon melodinen ja tunteikasta suomisoul-laulanta tukee mainiosti kaupungin houkuttelevaan sykkeeseen iskevää rytmiikkaa, jota kuorruttaa komeasti JV:n ja Jodarokin tulkinta kavereilta pummaamisen tärkeydestä.

Heitätkö tälle kolmikolle vitosen mukisematta, vai viis veisaatko kavereiden pikkurahan tarpeesta?

Kuuntele biisi kokonaisuudessaan arkipäivisin n. klo 17.50 sekä 18.50, ja kommentoi alle, shoutboxiin tai tekstiviestillä 17176 (0,40€).