Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Sandhjan kappaleesta Hold Me?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Sandhja // Kuva: Sony Music

Kuka? Sandhja: Hold Me

Mitä? YleX Iltapäivä esittelee tänään uuden kotimaisen artistitulokkaan nimeltä Sandhja. Tämän nuoren naisen ääntä on aikaisemmin voinut kuulla Junon Yksinäinen kulkija –biisillä. Hold Me on Sandhjan debyyttisinkku ja esimakua keväällä 2014 julkaistavalta esikoisalbumilta.

Sandhjan musiikissa kuuluu kaikuja Etelä-Amerikan Guyanasta, mistä hänen äitinsä puolen suku on kotoisin.
Tällä viikolla Hold Me soi YleX:ssä myös Uuden musiikin iltavuoron Pirita Pykäläisen Tuore naisartisti Sandhja haluaa halin.

Hä? Sandhja (joka muuten lausutaan [sandia]) lämmitteli eilen Suomessa vieraillutta amerikkalaistähti Lissietä Helsingin The Circuksessa.