Hyppää pääsisältöön

Suomalaisbändit lahjoittavat keikkaliksansa Lastensairaala 2017 -hankkeelle

Suomalaisbändit Santa Cruz, Face of God ja Hunters keikkailevat Helsingin Tavastialla 18. joulukuuta. Keikan kaikki lipputulot ohjataan suoraan Lastensairaala 2017 -hankkeeseen.

SANTA CRUZ

Santa Cruz, Face of God ja Hunters esiintyvät Helsingin Tavastialla 18. joulukuuta hyväntekeväisyyden nimissä, sillä bändit lahjoittavat keikkaliksansa Lastensairaala 2017 -hankkeelle.

Santa Cruz päättää samalla vaiherikkaan keikkavuotensa. Bändi julkaisi Screaming For Adrenaline -debyyttialbuminsa maaliskuussa ja on sen jälkeen keikkaillut laajasti niin Suomessa kuin Isossa-Britanniassakin. Energisistä keikoistaan tunnettu Santa Cruz kävi esittäytymässä Isossa-Britanniassa kesällä kahden keikan verran ja palasi sinne loka-marraskuussa yhdeksän keikan verran yhdessä kanadalaisen Kobra & The Lotuksen kanssa.

Ulkomaan keikoilla Santa Cruz nähdään varmasti jatkossakin, sillä bändi sai syksyllä Suomalaisbändi Santa Cruzille maailmanlaajuinen keikkamyyntisopimusyhdysvaltalaisen TKOn / Andrew Goodfriendin kanssa. Isossa-Britanniassa bändin keikkamyyntiä hoitaa TKOn Dan Devita. TKO edustaa muun muassa Motörheadia, Karnivoolia, Anthraxia ja kymmeniä muita kansainvälisesti menestyneitä rock- ja metallibändejä.

Face of God puolestaan valmistautuu kesällä Face of God etsii Finnvoxilla Ville Valon salaviestiä ja Baddingin henkeäjulkaisuun. Yhtye on niin ikään Suomalaisbändin brittikeikalla vaaratilanne

Keikkaliput tulevat myyntiin tänään 13. marraskuuta Tiketissä.

Lähteet: Universal Music, YleX