Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet James Arthurin kappaleesta You’re Nobody ’til Somebody Loves You?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

James Arthur // Kuva: https://www.facebook.com/JamesArthur

Kuka? James Arthur: You're Nobody 'til Somebody Loves You

Mitä? Vuonna 2012 brittien The X Factorin voittanut James Arthur julkaisi vastikään nimeään kantavan debyyttialbumin, jonka materiaalista päästään tänään nauttimaan Rytmibarometrissa. Musanteossa Jamesia ovat avustaneet mm. Emeli Sandé ja Naughtyboy. Levyn ensimmäinen virallinen single You're Nobody 'til Somebody Loves You on soinut myös Uuden musiikin aamuvuoron Venla Kokkosen James Arthur ui John Newmanin vanavedessä.

Hä? Laulajan vanhemmat erosivat Jamesin ollessa vielä pieni, eivätkä isä ja äiti olleet sen jälkeen missään tekemisissä toistensa kanssa. He päättivät kuitenkin 22 vuoden jälkeen unohtaa erimielisyytensä hetkeksi ja saapuivat molemmat kannustamaan poikaansa The X Factorin koelauluihin. Katso koskettava esiintyminen TÄÄLTÄ!