Hyppää pääsisältöön

Antti Tuisku muuttaa keväällä Lappiin

Otsikot kertoivat jokin aika sitten Antti Tuiskun suuresta kaipuusta kotiseudulleen. Kymmenen vuotta Helsingissä asunut Tuisku on haaveillut Rovaniemelle muutosta jo pidemmän aikaa. Nyt laulaja paljastaa Yle Lapille, että muutto voi tapahtua tulevana keväänä.

Antti Tuisku

Antti Tuiskun haaveissa on ollut jo pitemmän aikaa, että hän voisi muuttaa takaisin kotikonnuilleen Lappiin edes osa-aikaisesti.

- En oikein tiedä, mitä uskaltaisin tästä kertoa. Sanotaanko näin, jotenkin salamyhkäisesti, että se mun Rovaniemelle muutto saattaa olla paljon lähempänä ja paljon mahdollisempi, mitä itsekkään uskon. Haluaisin tehdä sinne sellaisen kotipesän. Voi olla, että muutto tapahtuu jo tulevana keväänä, Rovaniemelle kaipaava artisti kertoo.

10-vuotisshow entistä isompi

Antti Tuisku kiertää parhaillaan Suomea 10-vuotisjuhlakiertueella. Tänä vuonna artistilta nähdään aiempaa näyttävämpi lavashow.

- Olen aina fiiliksissäni, kun annetaan taloudellisestikin mahdollisuudet lähteä toteuttamaan isompaa show'ta. Vaikka riskit on sitä mukaan isommat, niin mulle oli todella tärkeää, että juhlakiertueelle lähtee mukaan tanssijat ja kattaus on huomattavasti näyttävämpi kuin mitä olen aiemmin tehnyt, Tuisku kertoo.

Antti tuisku osallistui Idols-karsintoihin vuonna 2003. Sen jälkeen hän on tehnyt vaikuttavan uran yhtenä Suomen suosituimmista popartisteista, eikä suosio ole hiipumassa vieläkään - ainakaan keikkamyynnistä päätellen. Rovaniemen Korundin kaksi keikkaa myytiin loppuun niin nopeasti, että tarvittiin lisäkeikka.

- Sain villin idean, että kysytään vielä, olisiko Korundissa maanantaina 2.12. vapaata, että kaikki halukkaat pääsisivät varmasti katsomaan juhlakeikkaa.

Juhlakiertueen aikataulu on kiivas ja jouluksi Antti aikoo poikkeuksellisesti lentää etelän lämpöön. Sen jälkeen artisti aikoo tulla Rovaniemelle.

- Lähden jouluksi vähän sukeltelemaan ja sieltä tammikuun puolella Lapin maisemiin.

YleX tsekkaa juhlashow'n tänään ja keikalta on tulossa raporttia ja kuvia.

Lähteet: Yle Uutiset