Hyppää pääsisältöön

Vain elämää -kutsu saisi Petri Nygårdin mietteliääksi

Petri Nygård ei tiedä, pitäisikö hänen osallistua Vain elämää -sarjaan, jos kutsu kävisi. Anna Abreu ja Jukka Poika ovat esiintyneet hänen mielestään ihailtavasti.

Petri Nygård YleX Iltapäivän vieraana // Kuva: Jenni Poikelus

Musiikin ja Petri Nygård elokuvan tekemisen vaikeudesta: Byrokratia-paska yllättikanssa työskentelevä Petri Nygård ei oikein tiedä, miten hänen pitäisi suhtautua Vain elämää -sarjaan. Miehen kädet tekevät tasapainoiluun viittaavia liikkeitä, kun hän puhuu aiheesta. Tilanne on fifty-fifty.

Jos Nygård saisi nyt puhelinsoiton, jossa pyydettäisiin mukaan sarjan kuvauksiin, vastausta olisi vaikea antaa.

- Sitä pitäisi kyllä harkita tarkasti. En tiedä. En ole oikein varma olisinko sopiva sinne. Eikö se ole vähän sellainen perheohjelma, räppäri kysyy Suorana: Kortesmäki -ohjelmassa.

Nygård on seurannut Vain elämää -sarjaa. Jotkut artisteista ovat tehneet häneen vaikutuksen.

- Tällä hetkellä ihailen esimerkiksi Jukka Poikaa ja Anna Abreuta, jotka tekevät huikeata työtä siellä. Uskon, että he menestyvät upeasti. Kun näen heidät, mietin, kuinka upeita artisteja he ovat.

Suomiklassikoita aiemmin urallaan coveroineella Petri Nygårdilla olisi ainakin kokemusta toisten tulkitsemisesta. Hän on vääntänyt omat versionsa muun muassa Hectorin ja Juice Leskisen -biiseistä.

Lue myös:

Nelosen ohjelmapäällikkö: Itkemistä ei ole määrätty Vain elämää -sarjan formaatissa

Vain elämää -sarjan ainoa uhka: Legendaariset artistit loppuvat kesken

Lähteet: Suorana: Kortesmäki