Hyppää pääsisältöön

Tulokasartisti Sandhja: Hyvä musiikki vie itseään eteenpäin

Sandhja on valloittanut YleX:llä Pirita Pykäläisen Viikon tehona sekä Rytmibarometrissä Hold Me -kappaleellaan. Nuori nainen nähtiin myös Lissien lämppärinä 12.11. Laulajattarella on vahva usko omaan uraansa, muttei kiirehdi sen kanssa.

Sandhja

Sandhjan debyyttialbumi on määrä julkaista alkuvuonna. Laulajatar on hämmästynyt siitä, kuinka nopeasti hänen ensimmäinen biisinsä lähti soittoon YleX:llä. Hold Me -kappale soi Pirita PykäläisenTuore naisartisti Sandhja haluaa halinja Tuore naisartisti Sandhja herkistyi Rytmibarometrin voitosta.

- Olen ihan shokissa. Minulle sanottiin levy-yhtiössä, että voi mennä kuukausia ennen kuin biisi lähtee soittoon, Sandhja intoili Uuden musiikin iltavuoron haastattelussa.

Sandhjalla oli vakaa usko siihen, että Hold Me -biisi tulee saamaan radiosoittoa, muttei uskonut sen tapahtuvan näin nopeasti. Nuori nainen uskoo hyvän musiikin vievän itseään eteenpäin.

- Minulla ei ole kiire. Kun on laadukasta musiikkia, niin se kantaa. Ei ole paniikkia nyt hyysätä mitään väkisin. Meillä on levy-yhtiön kanssa hyvä suunnitelma tulevaisuuden suhteen.

Laulajattaren tavoitteena on tähdätä ulkomaille.

- Se on tulevaisuuden tavoite, muttei sen suhteenkaan ole kiirettä.

Sandhja kertoo, että englanniksi laulaminen oli hänelle heti ensimmäinen vaihtoehto, sillä se on hänen toinen äidinkielensä.

- Englanniksi voi voimakkaammin ilmaista tunteitaan kuin suomeksi.

Lähteet: YleX, Uuden musiikin iltavuoro