Hyppää pääsisältöön

Viikon Rytmibarometri-voittaja on Lily Allen!

Kantaaottava kappale vetosi Rytmibarometrin peukuttajiin.

Lily Allen // Kuva: EPA

Tällä viikolla Rytmibarometrissa ei suomen kieltä kuultu, vaan lyyrinen iloittelu oli tällä kertaa englantia ja ranskaa. Viikon käynnisti brittiläisen X-Factorin voittanut James Arthur, jonka jälkeen tiistaina soi niin ikään brittiläinen Lily Allen. Keskiviikkona kieli vaihtui, kun kuultiin belgialaisen Stromaen musiikkia ja viikon päätti nykyään Suomessa asuva Toni Marie Iommi.

Vaikka Black Sabbathin Tony Iommin jälkikasvu tarjosi varteenotettavan haastajan Rytmibarometriviikon loppumetreille, pidemmän korren kuitenkin kiskaisi popmaailman naisihanteisiin kantaaottava kappale. Muutaman vuoden hiljaiseloa pitänyt Lily Allen teki paluun Hard Out Here –kappaleella ja siitähän YleX Iltapäivän kuulijat pitivät 74 prosentin yläpeukun verran!