Hyppää pääsisältöön

YleX:n Movember-potissa vasta muutama euro – haituvamiehet vetoavat juuri sinuun!

YleX:n Movember-miehet kaipaavat kipeästi apuasi. Tonin, Vikin ja Henkan viiksikarvoitukset ovat tuottaneet Mospace-lahjoitussivulla yhteensä vasta vaivaiset 8 euroa – ellei Henkan äidin käteislahjoitusta lasketa mukaan.

Movember 2013: Viki, Henry ja Toni // Kuva: Maria Rautio

YleX:n käytävillä kuuluu kiihkeä viiksienkasvatuskuhina, kun innokkaat viiksikarvat pinnistelevät itselleen pituutta YleX Jatkojen Tonin ja Vikin sekä YleX Etusivun Henkan naamavärkeissä. Sinnikkäästä kasvatuksesta huolimatta miesten hyväntekeväisyyspotissa on tällä hetkellä vaivaiset kahdeksan euroa! Tällä hetkellä suurimman summan (viisi euroa) kerännyt, ja kieltämättä tuuheimmat, tai ainakin tummimmat, viikset itselleen kasvattanut Henkka pohti vaatimattoman summan perimmäisiä syitä.

- Olen ollut aika huono promoamaan. Ajattelin kyllä ensiksi sellaista lentokonetta, joka vetää mainoslakanaani perässään, mutta ei ihan palkka riittänyt, Henkka valittelee.

Henkalta löytyi kuitenkin pieni ässä hihasta, miehen äiti nimittäin antoi tälle käteislahjoituksena toiset viisi euroa. Hän lupaa toki käydä lisäämässä summan pottiin, mutta kiireinen toimittaja ei vaan vielä ole ehtinyt niin tehdä. YleX Jatkojen Viki ja Toni eivät selitystä uskoneet. Kaksikko muutenkin epäilee Henkan ottaneen vippaskonstit käyttöön viiksibisneksissään.

- Onkohan ihan varmaa, ettei Henkan viikset ole värjätty? Muistelen, että viime vuonna kun hän osallistui UMK:hon Last Panda -yhtyeen laulajana, hänen viiksensä värjättiin. Olen myös kuullut huhun, että hän on leikannut YleX Etusivun Jukalta partakarvoja ja teippaillut niitä naamaansa, Viki supisee.

Suomen kansalla on vielä reilu viikko aikaa nostaa viiksikolmikon hyväntekeväisyyspottia. Toni heitti ilmoille melkoisen ukaasin, ellei rahaa heru tarpeeksi.

- Jos ei tule kymppiä, niin mä pidän nämä!, hennot haituvat itselleen kasvattanut mies uhkaa.

- Jos jokainen kuulijamme lahjoittaa 10 senttiä, niin meillähän on sata tonnia kasassa, Viki puolestaan ynnäilee.

Ole siis hyvä ja lahjoita joko Tonille, Vikille tai Henkalle!

Lauantaina 30. marraskuuta Viiksi-Viki lähtee Rovaniemelle juontamaan Movember-gaalan Cafe Tivoliin, jossa illan kruunaa itse Stig.

Lähteet: YleX