Hyppää pääsisältöön

Jason Derulon keikkaliput tulevat myyntiin joulukuun alussa

Jason Derulon konsertti järjestetään Helsingin The Circuksessa 28. helmikuuta 2014. Lipunmyynti alkaa joulukuussa,

Jason Derulo // Kuva: https://www.facebook.com/jasonderulo

Jenkkitähti Jason Derulo keikalle Suomeen, Jason Derulo saapuu ensimmäiselle Suomen keikalleen helmikuussa. 24-vuotias haitilais-yhdysvaltalainen Jason Derulo konsertoi Helsingissä sijaitsevalla The Circus -klubilla 28.helmikuuta 2014. Liput keikalle tulevat myyntiin maanantaina 2. joulukuuta klo 9.00 Lippupalvelun kautta.

Derulon oli määrä esiintyä vuonna 2012 Helsingissä loppuunmyydyssä The Circuksessa, mutta vakavan loukkaantumisen vuoksi konsertti jouduttiin peruuttamaan. Derulo loukkasi tuolloin koreografioita harjoitellessaan kaulansa ja koko kiertue oli pakko peruuttaa.