Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Immanuelin kappaleesta King of the Jungle?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Päivän Rytmibarometri-vieraana Immanuel.

Kuka? Immanuel: King of the Jungle

Mitä? Immanuel on Keravalla alkuvuodesta 2012 perustettu hiphop-duo, jonka muodostavat Mikaveli ja Roisi Roni (Mikael Meklin ja Roni Lempiäinen). Kaksikko julkaisi debyyttilevynsä Kilosanomaa viime vuonna ja 15. marraskuuta päivänvalon näki kakkosalbumi Jumalanmiehii. Uudelta levyltä on peräisin myös tänään Rytmibarometrissa kuultava King of the Jungle. Kappaleeseen tehdyn hämyisän musiikkivideon voit käydä katsomassa TÄÄLLÄ.
Jumalanmiehii-albumilla kuullaan vierailevina artisteina muun muassa Tuomas Kauhasta ja Brädiä.

Hä? Immanuel haluaa tuoda kristinuskon sanoman mukaan suomiräppiin. Jonkinlaisena tienraivaajana tällä saralla on toiminut Ruudolf, joka on käynyt myös Immanuelin keikoilla. Roisi Roni ja Mikaveli ovat kommentoineet, että räpissä voitaisiin ylipäätään puhua enemmän muustakin kuin bilettämisestä, viinasta ja naisista.