Hyppää pääsisältöön

Poptähtien taustavoimista parrasvaloihin

Ruotsin tämän hetken puhutuin poplaulajatar on Tove Lo, joka on Ruotsin vastine Charli XCX:lle ja Lordelle.

Ruotsalaispoppari Tove Lo // Kuva: Universal

Venla Kokkosen viikon tehona soi Tove Lo: Out Of Mind

Pieni tyttölapsi Tove Nilsson rakastui eläintarhassa ilvekseen nimeltään Tove. Ilves on ruotsiksi "lo", ja näin tyttölapsi sai lempinimekseen tuolloin Tove Lo. Kannattaa painaa tämä lempinimi muistiin, koska se on nyt poptähden nimi.

Lykke Li, Robyn ja Veronica Maggio saavat siis rinnalleen pätevän uuden poptulokkaan Tove Lo'n, josta tullaan vielä puhumaan ja isosti – siis muuallakin kuin Ruotsissa. Mistään keltanokasta popmusiikin saralla ei kuitenkaan ole kyse, kun Tove on kynäillyt biisejä mm. Icona Popille, Girls Aloudille ja Cher Lloydille. Nyt on vain aika astua taustavoimista parrasvaloihin.

Parilla omalla biisillä tietä musiikkitiellään raivannut Tove Lo iskee nyt pöytään selkeän hitin Out Of Mind. Kappale on tuotettu isosti ja tyylikkäästi ruotsalaiseen tyyliin. Koukkua ja tarttuvuutta on vuolaasti, unohtamatta kuitenkaan sekä mystistä tummanpuhuvuutta, että maailman syleilyä. Täydellistä musiikkia Uuden musiikin aamuvuoron viikon tehoksi.

Tove Lo'n Out Of Mind -kappaleessa ryvetään päättyneen ihmissuhteen jälkimainingeissa ja tuskassa. Mutta missä sinä ryvet biisin äärellä?

Kommentoi Venla Kokkosen viikon tehoa!

Kuuntele näyte: