Hyppää pääsisältöön

Rottakokeen vloggaus: Iskelmä-tähti yritti saada Cristalin hengiltä unessa

Cristal Snow'n työstressi purkautuu öisin. Hän kertoo saaneensa unessa peräänsä vihamielisen iskelmätähden. Kristiina Wheeler laiskottelee. Sunnuntaisirkuksen juontajat vloggaavat Rottakokeen haasteen takia koko viikon!

Rottakokeen videoblogit

Sunnuntaisirkuksen juontajakaksikko Cristal Snow ja Kristiina Wheeler julkaisevat ensimmäistä kertaa videoblogeja ja ovat hieman ihmeissään.

Cristal avautuu työstressistään. Hän pyörittää tällä hetkellä kolmea duunia yhtä aikaa ja tulevan vuoden kuviot ovat levällään. Se näyttäytyy myös Snow'n levottomissa öissä.

- Viime yönä näin unta, jossa Tapani Kansa ajoi minua takaa ja yritti ampua minua. En tiedä, mitä sekin tarkoittaa. Miksi se tuli uniin? Ehkä söin liian paljon karkkia ennen nukkumaanmenoa, Cristal Snow tilittää.

Juontajalla on kuitenkin vahva usko siihen, että huolet väistyvät ennen pitkää ja tulevaisuus selkiytyy.

Juontajapari Kristiina Wheeler puolestaan tuskailee sen kanssa, ettei ole tehnyt mitään matkalaukulle, joka on nököttänyt purkamattomana jo kahden viikon ajan.

Sunnuntaisirkuksen Rottakokeen aihe on tällä viikolla videoblogin pitäminen. Kristiina Wheeler ja Cristal Snow julkaisevat siis viikon jokaisena päivänä vlogin, jonka voit katsoa muun muassa Sunnuntaisirkuksen videoblogi-sivulla.

Seuraa myös: Kristiina Wheeler Twitterissä, Cristal Snow Twitterissä.

Lähteet: Sunnuntaisirkus

 • Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken

  Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista.

  Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista. Nyt kuulijat avautuvat hänelle haavoistaan. Vesta julkaisi uuden kappaleen Valonsäteet perjantaina 15. toukokuuta. Kakkoslevy Uskon tulevaan ilmestyy syksyllä.

 • YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius!

  Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola.

  YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius. Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola. Boeliukselle tärkeää on, että kesäkumibiisin esittää julkisesti seksuaalivähemmistöön kuuluva artisti. Kesäkumeja on perinteisesti jaettu festareilla ja nuorten tapahtumissa, mutta koronaviruksen vuoksi niiden jakelu keskitetään nyt syksyn jälkeiseen aikaan. Kondomeja annetaan järjestöjen toimesta myös kouluterveydenhuoltoon, lastensuojeluun ja nuorisotyöhön.

 • YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa

  Mökkifestarit on kolmen päivän spessulähetys YleX Aamussa.

  YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa YleX Aamun Mökkifestarit kuuluu radiossa ja näkyy Yle Areenan streamissa 26.–28.6. Kaksi miestä, yksi mökki ja koko Suomen kokoinen mökkifestariviikonloppu! YleX Aamun Ville "Viki" Eerikkilä ja Juuso "Köpi" Kallio laittavat itsensä likoon 26.–28.