Hyppää pääsisältöön

This is f#cking Finland - katso miten käyttäytyä oikeaoppisesti Suomessa

YleX:n ruotsinkielinen sisarkanava Yle X3M näyttää videollaan oikeaoppiset käyttäytymiskoodit julkisissa liikennevälineissä Suomessa.

X3M:n This is fucking Finland // Kuva: Yle X3M

Turisti, haluatko käyttäytyä oikeaoppisesti Suomessa? Haluatko sulautua valtaväestöön? Yle X3M kokosi kaikille suomalaisia tapoja opiskeleville kaikenkattavan infopaketin, jonka avulla voi välttää ikävät katseet ja todella hävettävät kämmäilyt julkisissa tiloissa. Videon vinkeillä voi jopa estää Suomen ajautumisen totaaliseen anarkiaan, eihän täällä nyt passaa käyttäytyä miten sattuu!

Videolla neuvotaan kahdessa minuutissa juurta jaksaen muun muassa mikä on oikea tapa kysyä neuvoa ja miten saada istumapaikka itselleen ratikassa.

Turisteja ajatellen, tismalleen sama englanniksi:

Coach, do you want to behave correctly in Finland for? Do you want to blend in with the general population? YLE X3M gathered all the Finnish ways for students in all-inclusive package of information that can be used to avoid the nasty looks and really shame kämmäilyt in public areas. Video hints may even prevent Finland from drifting into total anarchy, right here Now I'm prepared to behave how to hurt!

The video explains in two minutes Take a real root among other things, the right way to ask for advice and how to get a seat for himself. (Google Translate)

Lähteet: Yle X3M