Hyppää pääsisältöön

YleX:n joulusinkun ensisoitto JVG:n pienissä jouluissa – neljä tuntia spesiaalilähetystä!

YleX:n ja JVG:n PikkuYolut -ohjelmassa paljastetaan vihdoinkin, miltä kuulostaa uusi YleX:n joulubiisi nimeltä #joulusinkku. Erikoislähetys kaikkine herkkuineen YleX:ssä maanantaina 2. joulukuuta klo 13 alkaen!

Joulusinkku-kinkku // Kuva: YleX

YleX:n taajuudella kuullaan maanantaina 2. joulukuuta jälleen ainutlaatuinen lähetys, joka on erikoistarjoilua pullollaan. Klo 13 alkavaa lähetystä tekevät YleX Iltapäivän juontajat sekä räppiduo JVG.

YleX:n ja JVG:n PikkuYolut -ohjelmassa kuullaan kaiken huippuna ensimmäistä kertaa koskaan, täysin uunituore ja vastavalmistunut biisi nimeltä #joulusinkku! Se esitetään klo 14 jälkeen. Joten kannattaa olla kuulolla, mikäli haluaa kokea ensimmäisten joukossa YleX:n uuden humoristisen joulukappaleen.

Eikä hauska tähän lopu. YleX:n ja JVG:n PikkuYoluissa käyvät tietenkin myös huippuvieraat. Studiossa pistäytyvät Mäk Gälis, Sini Sabotage ja Nikolai Alho!

Luvassa siis yllätyksiä. Saapuuko lähetykseen itse joulupukki? Ovatko kaikki olleet kilttejä? Kuuntele nelituntinen spesiaalilähetys maanantaina 2.12.!

Lue myös: Tätä on odotettu: YleX julkaisee joulusinkun!