Hyppää pääsisältöön

A2-teemailta: ero

A2-teemaillan Ero juontavat Pasi Toivonen ja Kati Leskinen. Kuva: Yle

Lähes joka toinen avioliitto päättyy eroon. Olemmeko siirtyneet ketjutettujen suhteiden elämäntapaan? Onko kestävä parisuhde mahdollinen? Entä onnistunut ero?

Ajankohtaisen kakkosen ero-illassa 3.12. puhutaan eroamisesta: avioeroista, avoeroista, erovanhemmuudesta ja erolapsista. Äänessä ovat eronneet miehet, naiset, erolapset ja asiantuntijat. Miltä tuntuu, kun joutuu eron jälkeen eroon myös omasta lapsestaan? Miltä tuntuu lapsesta, jos kotoa lähtenyt vanhempi ei enää ilmesty tapaamisiin? Miten parisuhde voi kestää jatkuvan riitelyn tai pettämisen? Onko parempi erota kuin jatkaa sinnittelyä yhdessä? Voiko suhde toimia, jos seksi ei toimi?

Ero-illan studiokeskustelijoina ovat suurperheen yksinhuoltaja Claudia Eve, kansanedustajat Juho Eerola ja Kristiina Salonen, Isät lasten asialla -yhdistyksen puheenjohtaja Juha Järä, totaaliyksinhuoltaja Helen Bienek, toimittaja Julia Thurén, parisuhdekouluttaja Marianna Stolbow, psykologi Helinä Häkkänen-Nyholm, eroryhmien vetäjä Jouni Linnankoski, vuoden pappi Pekka Puukko, lastenvalvoja Teija Virtanen, kansanedustajan avustaja Minna Rissanen, asianajaja Marja Toivio-Kaasinen, leipuri Raine Kallio, dosentti Matti Rimpelä sekä kihlapari Eerika Oikarinen ja Mika Kaukua.

Kerro nyt oma erotarinasi teemaillan toimittajille

Osallistu: Twitterissä erokeskustelua löytyy tunnisteen #a2ilta alta. Ajankohtaisen kakkosen A2 Teemaillalla on myös oma Facebook-sivu.

Ero-iltaan voi osallistua tiistaina 3.12. nettihuoneen kautta, osoitteessa yle.fi/ero-ilta. Nettilähetys alkaa jo kello 20.00. Nettihuoneen kautta nostetaan yleisön kysymyksiä ja kommentteja mukaan studiokeskusteluun. Tekstiviestikommentteja voi lähettää numeroon 17113.

A2: Ero-ilta tiistaina 3.12. klo 21.00 alkaen Yle TV2:ssa ja osoitteessa yle.fi/ero-ilta

Lähetyksen juontavat Pasi Toivonen ja Kati Leskinen (kuvassa).

Linkit:

Kommentit