Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Elias Kaskisen ja Päivän Sankareiden kappaleesta Sano se mulle?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Elias Kaskinen ja Päivän Sankarit

Kuka? Elias Kaskinen ja Päivän Sankarit: Sano se mulle

Mitä? YleX Iltapäivän viikon viimeiseksi Rytmibarometri-kokelaaksi saapuu tuoreesta kotimaisesta kokoonpanosta Elias Kaskinen ja Päivän Sankarit itse Elias Kaskinen. Nelihenkinen poppoo julkaisee debyyttialbuminsa ensi vuonna.
Bändi on pistetty kasaan vuonna 2010 ja lopullinen kokoonpano lukittui vuonna 2011. Seuraavana vuonna yhtye allekirjoittikin jo levytyssopimuksen.

Hä? Elias Kaskinen ja Päivän Sankarit lämmittelee Lauri Tähkää joulukuussa Tampereen Yo-talolla.